Milan Marić jedan je od najpopularnijih glumaca na ovim prostorima, a trenutno ga gledamo u seriji "Besa" koja obara sve rekorde popularnosti.

Igra negativca Luku, iako, kako je i glumac sam istakao, njegov lik ima i onu dobru stranu.

 U intervjuu za Blic progovorio je ne samo o ulozi u "Besi" već i o tome kako pronalazi inspiraciju za uloge. Na pitanje da li i u privatnom životu ljudi mogu biti toliko loši i kako ih "razdramati"  da osveste svoju dobru stranu, glumac je rekao:

- Svakako mislim da smo mi svi sivi, ni crni, a ni beli. I da jedino što možemo da uradimo jeste da se trudimo da što više budemo svetlo sivi. Što se Luke tiče, na njegov život su uticale okolnosti koje su ga gurnule na neku stranu na kojoj možda on ni ne želi da bude i sa ljudima sa kojima ne bi želeo da bude, a čiji su postupci kreirali njegov život, budućnost sa kojom sad mora da se nosi.

Milan Marić progovorio je o svojoj ulozi u seriji "Besa".
Kurir/ Damir Dervišagić 

Nakon toga dotakao se i škakljivih scena sa glumicom Milicom Gojković koje su podigle mnogo prašine. S obzirom da glumicu poznaje od ranog detinjstva, objasnio je da li mu je bilo neprijatno tokom snimanja:

- Naprotiv, baš zato što se poznajemo toliko dugo i što ne radimo prvi put nam je bilo mnogo lakše da se prepustimo istraživanju, kreiranju i da imamo poverenje jedno u drugo. Milica je divna glumica i divna partnerka u kadru, tako da te emotivne scene su, što se mene tiče, bile pravo uživanje raditi.

Milan Marić progovorio je o intimnim scenama sa Milicom Gojković koju zna od ranog detinjstva.
Sergej Radović 

Na konstataciju da ga je ova serija prikazala u novom svetlu, te pokazala vaš glumači talenat, na pitanje šta ga je posebno privuklo kod ovog scenarija Marić je odgovorio:

- Uzevši u obzir da sam prosao proces stvaranja serije nemam uzbuđenje oko toga šta će se desiti. Ali postoji ogromno uzbuđenje da vidim kako se sve ono što smo uradili upakovalo u finalni proizvod i još veće uzbuđenje da vidim i čujem reakcije publike. Privukla me je, pre svega, priča i način na koji se ona upetljava i rasperljava, ekipa koja je stvarala ovu seriju i na kraju ta zajednička ideja oko toga šta je i ko je Luka.

Milan Marić uzbuđen je zbog reakcija publike.
Instagram 

Podsetimo, dugooočekivani nastavak "Bese" otpočeo je spektakularno, a na kadrovima bi pozavidele i najbolje i najskuplje svetske produkcije, ali uprkos oduševljenju oko nove sezone, o Milanu Mariću pisalo se i zbog navodnog raskida sa izabranicom Jelenom koja je od njega starija 19 godina, a glasine je dodatno podgrejala izjava glumca da je trenutno u fokusu on, a ne ljubav, a ukoliko ste propustili kako izgleda njegova, po svemu sudeći bivša devojka, pogledajte fotografije u galeriji na kraju teksta:

Youtube Jelena Pavlović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!