Milan Marić (31) jedan je od naših najpopularnijih glumaca, a opet, o njegovim privatnom životu malo se zna.

Zato je u javnosti pravi bum napravila informacija da je u vezi sa izvesnom Jelenom Pavlović koja je od njega starija 19 godina.

Navodno je zbog zgodnog glumca ostavila porodicu, a pisalo se i da su živeli zajedno. Međutim, glumčeve poslednje izjave podgrejale su glasine da u njihovom odnosu više ne cvetaju ruže, odnosno da je došlo do raskida.

Priče je pokrenula njegova objava na Instagramu u kojoj je napisao:

"Vreme je za nas, ljude, da počnemo neke promene... Hajde da promenimo način na koji jedemo; hajde da promenimo način na koji živimo; i hajde da promenimo način na koji tretiramo jedni druge. Jer onaj stari ne funkcioniše... Na nama je da uradimo ono što moramo da bismo preživeli".

milan maric
Youtube 

Mnogi su ovo protumačili i kao da je Milan napravio promene po pitanju ljubavnog statusa. Na sve to, u nedavnom intervjuu na pitanja o ljubavnom životu glumac je rekao:

"U fokusu sam trenutno ja, sam sebi, ne ljubav. To je fokus".

Podsetimo, po tvrdnjama izvora bliskom, kako stvari stoje, nekadašnjem paru, Milan i Jelena su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i brzo su se zbližili. Razmenili su brojeve telefona, tako je sve počelo, ali niko od ljudi iz njihovog okruženja nije imao pojma da će da uđu u vezu.

milan maric
Instagram 

"Jelena je od Milana starija 19 godina, ali to im uopšte nije bitno", pričao je dobro upućen izvor i objasnio da su njih dvoje ludo zaljubljeni, kao i da su jedno drugom velika podrška:

"Njih dvoje se zaista vole i sami znate onu čuvenu rečenicu: "Ljubav ne pita za godine". Nerazdvojni su i evo, bogami, već su dve i po godine zajedno. Marić živi s Jelenom u njenom stanu u Molerovoj ulici"

"U početku je dolazio često, pa onda svakodnevno, da bi se na kraju preselio kod nje. Mnogi ne znaju da je ona zbog njega ostavila porodicu i jedino na tome joj mnogi zameraju", a njene fotografije pogledajte u galeriji ispod:

Youtube Jelena Pavlović

Međutim, pre Jelene popularni glumac takođe je ljubio starije. Pre nje zabavljao se sa hrvatskom glumicom Ninom Violić. Upoznali su se u Beogradu, kada je ona gostovala u srpskoj prestonici. Milan je tada imao 24, a Nina 42 godine.

Posebno je bilo zanimljivo i tema govorkanja, činjenica da je Nina starija od Milana čak 18 godina. Bivša devojka Milana Marića upoznala ga je u Beogradu 2014. godine, nakon čega su otpočeli romansu koja je trajala šest meseci, pišu mediji.

Instagram Nina Violić

Njih dvoje tada nisu komentarisali svoj emotivni odnos, a Milan se jednom prilikom kratko osvrnuo na taj period i objasnio šta ga je učinilo besnim.

"Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi.

Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili užasni „Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca", rekao je glumac ranije za "Blic" .

milan maric
Instagram 

Nakon raskida sa Ninom glumac je ponovo bio u vezi sa starijom partnerkom od sebe. Posle toga bio je sa kolumnistkinjom Vanjom Bahilj koja je od njega bila starija devet godina. Ipak, ni ta veza nije uspela, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Vanja Bahilj, bivša devojka Milana Marića