NAKON NAGAĐANJA O RASKIDU OGLASILA SE DEVOJKA MILANA MARIĆA: Zbog ovih reči mnogi sumnjaju na kraj

Nakon šuškanja o raskidu veze Milana Marića i njegove partnerke, sada se oglasila i Jelena i još više podgrejala sumnje.

Milan Marić progovorio je o svojoj ulozi u seriji Besa
Youtube 

Veliki uspeh filma „Toma“, koji duže od mesec dana puni bioskopske sale, skrenuo je pažnju javnosti na glumce koji tumače vodeće uloge.

Tako je, između ostalog, na dnevni red stigao i emotivni život sve popularnijeg Milana Marića.

Saznanje da je u dugogodišnjoj vezi sa 19 godina starijom Jelenom Pavlović, izazvalo je, očekivano, razne komentare, a ako je suditi po objavama koje su Milan i njegova izabranica istakli na društvenim mrežama, izgleda da kao par nisu bili spremni na pritisak javnosti.

Svemu tome doprineli su stihovi ispod Marićeve poslenje na Instagramu.

milan maric
Instagram 

"Vreme je za nas, ljude, da počnemo neke promene... Hajde da promenimo način na koji jedemo; hajde da promenimo način na koji živimo; i hajde da promenimo način na koji tretiramo jedni druge. Jer onaj stari ne funkcioniše... Na nama je da uradimo ono što moramo da bismo preživeli", napisao je glumac nedavno ispod slike.

Ubrzo potom usledio je status njegove partnerke.

„Kad deliš sreću, svi su zauvek tu, jer je prijatno i korisno. Ako krene da te lomi nesreća, i to potraje, većina će pobeći, jer je teško, opterećuje, narušava i njihov kvalitet života, a svako mora da brine o sebi. Ostaju retki, koji su vas uvek iskreno i bez kalkulacija voleli.“

Imaju li ove reči veze sa njihovim zajedničkim životom ili su im se prosto učinile zanimimljive i poučne u ovom trenutku, ostaje da se vidi.

Youtube Jelena Pavlović

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši