Milan Marić, trenutno je u žiži javnosti zbog glavne uloge u filmu "Toma", koji je osvojio publiku u veoma kratkom roku.

Budući da je zajedno sa popularnošću stiglo i veće interesovanje za njegov privatni život, javnost je ubrzo saznala ko mu je ukrao srce.

Milan navodno već dve i po godine u vezi sa Jelenom Pavlović (50), bivšom direktorkom jedne ugledne firme. Kako je nedavno izjavio izvor blizak paru, njih dvoje i žive zajedno, a sada je počelo da se šuška da je Marićevoj vezi došao kraj.

Naime, sve su glasnije priče da je popularni glumac okončao dugu vezu sa svojom izabranicom.

Youtube Jelena Pavlović

Svemu tome doprineli su stihovi ispod Marićeve poslenje objave na Instagramu.

"Vreme je za nas, ljude, da počnemo neke promene... Hajde da promenimo način na koji jedemo; hajde da promenimo način na koji živimo; i hajde da promenimo način na koji tretiramo jedni druge. Jer onaj stari ne funkcioniše... Na nama je da uradimo ono što moramo da bismo preživeli", napisao je glumac ispod slike.

Po ovim stihovima, mnogi su protumačili da je Milan napravio promene i po pitanju ljubavnog statusa.

milan maric
Instagram 

Podsetimo, u javnosti je odjeknula vest da je Milan u vezi sa 19 godina starijom Jelenom.

- Jelena i Milan su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i brzo su se zbližili. Razmenili su brojeve telefona, tako je sve počelo, ali niko od ljudi iz njihovog okruženja nije imao pojma da će da uđu u vezu- otkrio je izvor blizak paru.