Istaknuti mladi glumac Mlan Marić, veoma drži do svoje intime i retko o njoj priča u javnosti. Nedavno se saznalo da je Milan u vezi sa Jelenom Pavlović koja je od njega starija 19 godina.

Međutim, malo ko zna da je glumca pre nje takođe bio u vezi sa ženom starijom od njega 18 godina, a u pitanju je hrvatska glumica Nina Violić. Nina i Milan upoznali su se u Beogradu, kada je ona gostovala u srpskoj prestonici. Milan je tada imao 24, a Nina 42 godine.

Posebno je bilo zanimljivo i tema govorkanja, činjenica da je Nina starija od Milana čak 18 godina. Bivša devojka Milana Marića upoznala ga je u Beogradu 2014. godine, nakon čega su otpočeli romansu koja je trajala šest meseci, pišu mediji.

Instagram Nina Violić

Njih dvoje tada nisu komentarisali svoj emotivni odnos, a Milan se jednom prilikom kratko osvrnuo na taj period i objasnio šta ga je učinilo besnim.

- Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi.

Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili užasni „Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca" - rekao je glumac ranije za "Blic" .

milan maric
ATA Images/Antonio Ahel 

Nakon raskida sa Ninom glumac je ponovo bio u vezi sa starijom partnerkom od sebe. Posle toga bio je sa kolumnistkinjom Vanjom Bahilj koja je od njega bila starija devet godina. Ipak, ni ta veza nije uspela.