Voditeljka i glumica Marijana Mićić uskoro će postati majka, a ovo će biti prvo dete koje očekuje sa dugogodišnjim partnerom Milošem Marjanovićem.

Zaljubljeni par je lepe vesti podelio samo sa najužim članovima porodice, a od javnosti su sve skrivali u strogoj tajnosti.

Iako je smatrano da je Marijana tek ostala u drugom stanju, izvori su za Blic otkrili da je zapravo glumica sve vreme znala da će uspeti da sakrije drugo stanje, te da je zapravo u 8. mesecu.

Voditeljka je sada ipek rešila da sa svojim pratiocima na Instagramu podeli prvu fotografiju na kojoj možemo videti njen trudnički stomak.

marijana micic sa stomakom
Instagram 

"Nakon mog jučerasnjeg storija o “mukama” pri nameštanju na gomili jastuka dobila sam toliko poruka podrške da imam potrebu da podelim ovaj momenat.

Svaka poruka znači,svaka reč znači. Nije lako ali je neopisivo prelepo. Samo žene znaju", napisala je glumica u opisu forografije.

Instagram Marijana Mićić

"Divno", "Čestitamo", "Blistaš i prelepa si", "Sigurna sam da ćeš biti divna mama", samo su neki od komenatara koje je Marijana dobila.

Ono što je posebno obradovalo buduću mamu, to je da će na svet doneti devojčicu.