Poznata glumica i voditeljka Marijana Mićić, po prvi put, čeka dete sa dugogodišnjim partnerom Milošem Marjanovićem, a o tome još ne želi da priča javno jer je još u ranom periodu trudnoće.

Sve sumnje su počele od kada je Marijana Mićić pre nekoliko nedelja zaintrigirala svoje pratioce kada je pozirala sa prstenom na ruci za koji su mnogi posumnjali da je verenički, a ubrzo nakon toga je izvor blizak glumici otkrio da će se ostvariti u najlepšoj ulozi - majke.

Njih dvoje su u vezi već osam godina, te su ih lepe vesti mnogo obradovale.

- Marijana je vest o trudnoći poverila samo najbližim prijateljima, ali još nije spremna da informaciju podeli i sa javnosti. Prinova dolazi u odličnom trenutku, budući da su baš pre nepune tri sedmice, kada je fotografija s prstenom i nastala, proslavili osam godina veze - otkrio je izvor za magazin “Stori”.

printscreen/instagram, Instagram Marijana Mićić i njen partner dobili su prvo dete

Izvor blizak Marijani potvrdio je da čeka bebu.

- Ona želi da svi poštuju njenu privatnost, jer je na početku trudnoće i ne želi o tome trenutno da priča za medije. Oseća se dobro, sve je podredila drugom stanju te pauzirala sve poslovne obaveze, jer ju je i doktor savetovao da miruje i da se ne izlaže prevelikom naporu ili stresu - objašnjava izvor za Blic, pa dodaje:

- Miloš i ona sijaju od sreće od kada su saznali da će postati roditelji, ali kao i do sada strogo čuvaju svoju intimu, te su lepe vesti podelili samo sa najužim krugom prijatelja.

marijana micic sa deckom
printscreen/instagram 

Iako svoju vezu krije od očiju javnosti, jednom prilikom otkrila da je svog izabranika upoznala sasvim slučajno, te da je sudbina umešala prste i odredila da im se putevi ukrste.

- Slučajno smo se upoznali, na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu pa sam ga primetila - otkrila je glumica i dodala da joj je Miloš najveća podrška i njena srodna duša.

- On ništa ne očekuje od mene. Ja i kada imam potrebu za sređivanjem i nekim promenama, on mi često govori da to ne radim. Jer mi žene se ne sređujemo za muškarce, već za sebe - rekla je glumica nedavno.