Poznata glumica i voditeljka Marijana Mićić uskoro će se ostvariti u najlepšoj ulozi - postaće mama po prvi put.

Marijana čeka dete sa dugogodišnjim partnerom Milošem Marjanovićem, a o tome još uvek ne žele da pričaju javno.

Iako svoju vezu krije od očiju javnosti, jednom prilikom otkrila je gde i kako su se upoznali.

- Slučajno, na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu pa sam ga primetila. On ništa ne očekuje od mene. Ja i kada imam potrebu za sređivanjem i nekim promenama, on mi često govori da ne radim. Jer mi žene se ne sređujemo za muškarce, već za sebe - otkrila je jednom prilikom na svom Instagramu.

marijana micic
printscreen/instagram 

Marijana i njen izabranik nedavno su proslavili 8 godina veze, a na pitanje šta je potrebno za stabilan odnos, odgovorila je:

- Kad imate dvadeset i neku, burnije reagujete na svaki partnerov gest. U tim godinama manje je kompromisa, a više rasprava, pa veze brže pucaju. Kod nas se sve lepo poklopilo. Miloš je „u glavi tačan“ za odnose, pa je uspeo da i mene kanališe do granice da sada i ja isto reagujem.

Marijana za verenika ima samo reči hvale i s ponosom ističe da ju je promenio nabolje.

- Znao je da u svakom trenutku reaguje kad mi dođu „žute minute“, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna. On je sve to sveo na minimum - rekla je glumica, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, Instagram Marijana Mićić i njen partner dobili su prvo dete