Već neko vreme spekuliše se o trudnoći naše poznate pevačice Katarine Grujić.

Te jeste, te nije... te demantuje navode, a onda se pojave sumnjive fotografije na mrežama... da bi konačno, pre nekih petnaestak dana objavila fotografije u kupaćem kostimu i stala na put neosnovanim govorkanjima. Ili se barem tako mislilo.

Međutim, sada su na Instagramu osvanuli snimci i nove fotke sa njenog poslednjeg nastupa zbog kojih je ponovo podgrejana sumnja da je pevačica ipak u blagoslovenom stanju.

Naime, Kaća se pojavila u mini beloj haljini, i sve vreme atmosferu je dizala do usijanja. Međutim, uska haljina naborana je bila na stomaku koji se jasno ocrtavao, pogotovo pod reflektorima na bini.

kaca grujic trudna
printscreen/instagram 

Naravno, od momenta kada su se snimci i fotografije našle na internetu, zaređali su se komentari.

"I kako sad da ti verujemo da nisi trudna", "Prošli put si se vadila na haljinu, šta je sad?", "Ja lepšu trudnicu nisam skoro videla", "Svaka joj čast kako đuska, a trudna"... pisali su fanovi ispod objava.

Pevačica je navodno u 5. mesecu, a nedavno su se pojavile i tvrdnje da joj njen verenik, fudbaler Marko Gobeljić brani da nastupa baš iz straha da sa trudnoćom nešto ne bude u redu.

Takođe, već neko vreme priča se i o njenoj i Markovoj svadbi, iako je Kaća jasno istakla da će veselje organizovati sledeće godine.

Pogledajte još neke fotografije sa njenoj nastupa i procenite i sami, da li je i ovog puta haljina ta koja daje utisak da joj je stomak veći, ili vam ovo više deluje kao trudnički stomačić:

pritnscreen/instagram Trudna Kaća Grujić na nastupu