KAĆA GRUJIĆ SE POSVAĐALA SA VERENIKOM? Odbrusila mu jer joj branu samo JEDNU stvar

Nedavno se pojavila informacija da su se Katarina Grujić i njen verenik, fudbaler Marko Gobeljić posvađali, a problem su njeni nastupi.

Katarina Grujić objavila video s ćerkom
Instagram 

Poslednjih meseci mediji ne prestaju da pišu o Katarini Grujić. 

Razlog je ponajviše bila njena veza sa fudbalerom Markom Gobeljićem koji ju je nedavno verio na spektakularan način, a potom su usledile i priče vezane za predstojeću svadbu ali i spekulacije da je pevačica u blagoslovenom stanju

Ipak, Kaća je te navode nekoliko puta demantovala

Međutim, sada se pojavila informacija da su se pevačica i njen verenik posvađali, a razlog je upravo bilo to što joj brani da nastupa dok je trudna.

Naime, kako prenosi Star, Katarina ima pet dana tokom nedelje zakazane nastupe, a iako se oseća dobro i ponaša se sasvim normalno, fudbaler je ipak zabrinut.

kaci grujic verenik brani da nastupa
printscreen/instagram 

- Kaća je još pre tri meseca imala zakazane nastupe, pogotovo na crnogorskom primorju. U međuvremenu je saznala da je u drugom stanju, ali kako nema mučnine i super podnosi, rešila je da ne otkazuje nastupe, već dok bude mogla da radi. E, sad, Marku se to nikako ne dopada, pogotovo kako trudnoća odmiče, smatra da treba da odmara i uživa, a ne da radi. Kaća ga ubeđuje da nema razloga da se sekira jer je njoj trudnoća na prvom mestu, i čim oseti da ne može da nastupa, ona će se povući. Ali ne vredi, Marko je baš džangrizav po tom pitanju - izjavio je izvor blizak pevačici i dodao:

- Nedavno su opet pokrenuli temu Kaćinih nastupa, i ona mu je baš odbrusila. Objasnila mu je da uglavnom nastupa na otvorenom, da je udaljena od publike, da nije ni prva ni poslednja trudnica koja nastupa i da ne treba više oko toga da razgovaraju. Objasnila mu je da ona najbolje zna šta joj prija, a šta ne. On je bio ljut, čak je i sa Kaćinim tatom pričao koji mu je rekao da se ne brine. Razumljivo je da brine, jer je korona i dalje prisutna, na Kaćine nastupe dolazi mnogo ljudi, ali ona je stvarno od kada je saznala da je trudna, objasnila menadžeru da mora da bude distancirana na bini, i da mora da se pazi, što apsolutno svi razumeju - tvrdi izvor pomenutog lista.

Sa druge strane, Kaća je nedavno objavila snimak u kupaćem kostimu i time demantovala navode da je u drugom stanju.

katarina grujic u kupacem kostimu demantovala da je trudna
Instagram 

Ipak, ono što pravi pometnju su fotografije sa jednog nastupa na kojima je zaista delovalo kao da pevačica ima poveći stomačić. Da li je u pitanju pogrešan kroj ili Kaća zaista krije trudnoću, ostaje da vidimo, a sporne fotografije pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Katarina Grujić, trudna

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši