Lepa pevačica Katarina Grujić nedavno je zaprošena od strane svog dečka Marka Gobeljića. Fudbaler ju je iznenadio spektakularnom veridbom, a Kaća je sad otkrila neke od detalja koji su predhodili samom činu, ali i kakvo venčanje priželjkuju.

- To je trebalo da bude neka privatna žurka, čisto da se svi prijatelji i mi okupimo. Htela sam da dođem u trenerci, nisu mogli da me nagovore da se sredim, a da sam obukla trenerku, pokajala bih se sigurno. Ovako je sve nekako bilo veliko iznenađenje, uzbuđenje i velika sreća. Ne mogu da kažem da nismo planirali veridbu, ali nisam očekivala ni da će biti ovako. Lepo je što ide sve po redu i dalje me drži to uzbuđenje od veridbe - rekla je Katarina u jednoj emisiji i otkrila kada će biti svadba.

katarina grujic i marko gobeljic planiraju veliku svadbu sa oko 600 zvanica
Instagram 

- To je sledeći korak naravno, ali čekamo da se normalizuje situacija sa koronom. Polako počinjemo da radimo, tako da će svadba verovatno biti sledeće godine Nekad hoću da svadba bude na nekoj plaži, da bude romantično sa samo 20-tak ljudi, te hoću veliku svadbu sa 600 -700 zvanica, ali jedno je sigurno - običaji moraju da se ispoštuju kakva god bila svadba.

Podsetimo, nedavno se pisalo o tome da je pevačica u svađi sa ocem koji je želeo da venčanje organizuje van Beograda, nakon čega su je navodno došlo do većeg sukoba jer Kaća nije želela da svoje prijatelje cima tako daleko.

katarina grujic i marko gobeljic
ATA Images/Antonio Ahel 

- Kaća i Gobelja su pre nekoliko dana otputovali u Crnu Goru, gde su se videli sa njenim roditeljima. Bili su zajedno na ručku kada im je Gruja saopštio da bi on želeo da svadbu naprave u Bjelasici, odakle je rodom - navodno je rekao izvor blizak paru i dodao:

- Rekao je da će im on sve organizovati na svom ogromnom imanju. Kaća je odmah počela da negoduje, a on joj je objašnjavao da bi tu bili skriveni od medija i da bi mogli opušteno da uživaju - navodi izvor blizak pevačici, piše Informer.

- Toliko je pobesnela da je počela sa njim da se svađa. Objašnjavala mu je da je Markovo i njeno društvo iz Beograda. Tata joj je obećao da će on platiti prevoz i smeštaj za sve zvanice, ali Kaću ni to nije ubedilo da prihvati njegovu ideju.

U međuvremenu se pevačica oglasila i demantovala navode.

katarina grujic i marko gobeljic
printscreen/instagram 

- Moja porodica nije dužna da trpi stres, laži i klevete toga što sam ja javna ličnost i zbog nečijeg većeg tiraža! Moj privatan život nije i nikad neće biti rijaliti program i neću dozvoliti da se od najlepše stvari koja mi se privatno desila pravi nešto ružno i izmišljaju kojekakve gnusne laži! - rekla je izmeđuostalog osvrnuvši se i na priče da je u drugom stanju iako je to takođe više puta demantovala.

Kako je izgledala veridba, ukoliko ste propustili, možete pogledati u galeriji ispod:

printscreen/instagram Katarina Grujić veridba