Već neko vreme u medijima se pisalo da je pevačica Katarina Grujić u drugom stanju sa svojim izabranikom Markom Gobeljićem sa kojim se nedavno i verila. Pevačica bi prema navodima uskoro trebalo da uđe u peti mesec trudnoće.

Popularna pevačica uskoro bi trebalo da uđe u peti mesec trudnoće, a budući roditelji radosne vesti podelili su samo sa najbližima, piše "Alo".

Kako tvrdi izvor ovog lista, Kaća i njen verenik, fudbaler Marko Gobeljić, još uvek ne znaju pol bebe, a poznata pevačica planira da se porodi u jednoj privatnoj bolnici.

kaca grujic i marko gobeljic
Instagram 

- Katarina je od trenutka kada je počela da se zabavlja sa Markom znala da je on onaj pravi. Njihov odnos je od samog starta bio savršen i nikoga nije iznenadilo kada je fudbaler zaprosio svoju devojku - kaže na početku razgovora izvor i dodaje da je i prinova bila očekivana.

- Budući da će uskoro izgovoriti sudbonosno „da“, vest da čekaju prinovu bila je logičan sled događaja. Čim su saznali da će postati roditelji, Kaća i Gobelja su bili neizmerno srećni, a radosne vesti su podelili samo sa najbližima.

Grujićeva je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj klinici, gde planira i da se porodi u novembru, kada joj je termin - kaže izvor.

katarina grujić i marko gobeljic
Instagram 

- Za sada je još uvek rano da otkriju koji je pol bebe, ali njima to nije ni najmanje važno. Jedino je bitno da beba bude živa i zdrava i da Kaćina trudnoća protekne u najboljem redu.

Zbog toga sada pazi da se ne izlaže stresu i potpuno se posvetila sebi i bebi, a Marko se trudi da joj ispuni svaku želju. Toliko joj je posvećen, da sa njom ide na svaki pregled kod doktora, što se nedavno i dogodilo - priča izvor i dodaje da je Kaći, osim Gobelje, najveća podrška i njena porodica.

- Njena sestra ima dete i pomaže puno Kaći i savetuje je kako što lakše da iznese trudnoću, iako za sada nema nikakvih tegoba i savršena je trudnica.

Interesantno je da će Grujićevu poroditi isti doktor koji je porodio i njenu prijateljicu Snežanu Borjan, suprugu golmana Milana Borjana - kaže izvor na kraju.

Instagram Trudna Katarina Grujić

Podsetimo, pevačica se povodom ovih navoda nije oglašavala duže vreme, a spekulisalo se o njenoj navodnoj svađi sa ocem oko svadbe od 400 zvanica koju je trebao da finansira upravo Kaćin tata. Ovim povodom je objavila kratko obaveštenje na svom Instagramu i stala na kraj glasinama.

Katarina je nedavno sa Markom bila na odmoru u Crnoj Gori odakle je redovno svoje pratioce oduševljavala fotografijama u bikiniju.