Popularna pevačica Katarina Grujić sreću je našla kraj fudbalera Marka Gobeljića, koji ju je nedavno verio na spektakularan način.

Nedeljama se šuškalo o planovima za venčanje ali i navodnoj Kaćinoj trudnoći, pogotovo kada su se u javnosti pojavile fotografije sa jednog nastupa koje možete videti u galeriji ispod:

printscreen/instagram Katarina Grujić, trudna

Međutim, pevačica je sve navode nedavno demantovala kada se fotografisala u kupaćem kostimu i oduševila pratioce savršenom linijom i ravnim stomakom.

katarina grujic demantovala da je trudna
Instagram 

Ipak, sada je na svoj Instagram okačila veoma interesantan snimak na kom je glavni akter njen dečko kao i članovi familije, što ne bi bilo ništa čudno da Gobelja u videu ne gura kolica sa bebom, a onda se zaustavlja i nežno joj se obraća.

stori katarine grujic sa markom gobeljicem koji gura kolica
printscreen/instagram 

"Family time" ("Vreme za porodicu"), napisala je kratko Kaća u objavi, a komentari su se, očekivano, samo ređali. 

Pratioci su bili oduševljeni njegovim postupkom, a na mrežama se najčeće moglo pročitati da Gobelji sjajno pristaje uloga tate. 

"Izabrala si pravog partnera", "Ovo je pravi muškarac", "Kako mu lepo stoji beba", "Nismo znali da je Gobelja ovako nežan", "Ovu njegovu stranu nismo videli"... samo su neki od komentara koji su se mogli naći ispod skrinšotova na Instagramu.

stori katarine grujic sa markom gobeljicem
printstcreen/instagram 

Naravno, najglasniji su oni koji navijaju da se poznati par što pre ostvari u ulozi roditelja. Ipak, da li će sve biti baš kako bi voleli pratioci ostaje da vidimo, ali činjenica jeste i slažemo se u jednom - beba im baš divno pristaje.