Katarina Grujić trenutno vreme provodi uživajući na plažama u Crnoj Gori, a tom prilikom često fotografije objavljuje na društvenoj mreži Instagram gde svoje pratioce redovno obaveštava o svakom svom koraku.

U medijima se spekulisalo da je Katarina u petom mesecu trudnoće sa verenikom Markom Gobeljićem, ali po svemu sudeći to nije slučaj, obzirom da se to na njoj ne primeti.

Pevačica ove navode nije želela ni da potvrdi ni da demantuje, te ostaje u narednom periodu da saznamo šta je zapravo istina. Sada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu, ali je njen trudnički stomak, koji smo nedavno imali prilike da vidimo, izostao. 

Jedno je sigurno, ovom fotografijom je Katarina delimično stavila tačku na nagađanja. Ipak, ni fotografija ne bi trebala da bude relevantan dokaz obzirom na to koliko se poznati oslanjaju na moć fotošopa.

Podsetimo, Katarinu je nedavno Marko verio na spektakularan način, a ubrzo nakon toga javili su se i navodi o trudnoći. Pevačica i njen izabranik planiraju veliku svadbu za 700 zvanica, a zbog organizacije svega čak je i došla u sukob sa ocem.

Kako izgledaju fotografije zbog kojih se spekulisano da je trudna, pogledajte u galeriji u nastavku teksta, pa procenite sami:

printscreen/instagram Katarina Grujić, trudna