Voditeljka i glumica Marijana Mićić i njen dečko Miloš pobedili su koronu, a Marijana je svojom objavom na Instagramu poslala snažnu poruku.

Kako kaže, Miloš i ona su se zarazili u istom trenutku.

"Negativni smo. Zdravi smo. Dobro smo. Ova Covid priča je sa srećnim krajem. Svakodnevno slušamo teške priče, tužne priče, loše vesti, poražavajuće brojke... Ne potcenjujem bolest, ne osuđujem strah, razumem ovo kolektivno magnovenje koje traje dugo,predugo...“, započela je Marijana.

„Kao neko ko je hodajuća paranoja, puna strahova osnovanih ali i onih drugih, kao neko ko se čuvao i nije imao kontakte tokom proteklih meseci, zarazila sam se, tačnije zarazili smo se zajedno Miloš i ja u istom trenutku, satu, sa identičnim simptomima. Tog trenutka sam se isključila, tv, portali, internet, sve što postoji odakle dopiru vesti za mene je tog momenta prestalo da postoji. Pojavila se disciplina, hrabrost, snaga i mir. Mir u dubini. Strah je lebdeo svuda oko mene, ali mir u meni je bio jači“, poručila je voditeljka.

„Pobedili smo ovo zajedno, ipak nas je bilo dvoje i bili smo jači. MI - COVID 1-0 (mada iskreno mislim da je 2-0 jer smo sve ovo prošli u januaru). Za nas danas počinje Nova godina, mi slavimo život, zdravlje i jedno drugo. Nije važno koji je datum, jer 1. januara 2021. ovo kolektivno ludilo neće nestati. Čuvajte se, ali se nemojte plašiti, čini mi se da bolesti vole strah. Radujte se danas, večeras, kao da je sutra Nova godina. Svi smo isti, nema zaštićenih, samo disciplinovanih i onih koji na prvi simptom reaguju. Usporite. Čuvajte se. Radujte se. Volite se", rekla je voditeljka.