Pevačica Maja Berović je u drugom stanju. Izvor blizak prevačici otkrio je da Maja tek na početku trudnoće, a vest o prinovi veoma je usrećila nju i njenog supruga Alena Dragosava sa kojim je u braku pola decenije.

Maja se dobro oseća, pa tako još uvek održava nastupe i puni klubove širom regiona, a kada će prestati sa svirkama još uvek nije poznato, prenosi 24sedam.

Sudeći prema fotografijama koje pevačica objavljuje na društvenim mrežama, njoj se stomak još uvek ni ne nazire, te tako uspeva od javnosti da sakrije da je u blagoslovenom stanju. Lepe vesti saopštila je za sada samo svojim najmilijma.

maja berovic tridna
Instagram 

Maja je ranije u javnosti govorila da ima veliku želju da se ostvari u ulozi majke, a kako je tada navodila, zbog karijere je čekala pravi momenat za to.

– Ima vremena za bebu! Još nisam spremna za to, karijera mi je na prvom mestu. Na neki način, žrtvovala sam potomstvo zbog karijere ako tako može da se kaže.

Mada, ako ćemo realno, još nisam ni osetila da mi je trenutak za bebu. Kad mi proradi majčinski instinkt, radiću na bebi – rekla je ona za medije 2019. godine.

Instagram Maja Berović

Podsetimo, Maja je u braku sa Alenom od 2016. godine. Za razliku od mnogih pevačica, Maja i Alen su se odlučili za manju i romantičnu svadbu u krugu najbliže rodbine i prijatelja.

Venčanje je organizovano na grčkom ostrvu Rodos, pod otvorenim nebom, a o potomstvu je mnogo puta posle toga govorila u medijima.