Lepa glumica i voditeljka Marijana Mićić uskoro će se ostvariti u najlepšoj ulozi - postaće mama, a i njoj i njenom partneru Milošu Marjanoviću ovo će biti prvo dete.

Iako su se detalji o trudnoći držali u strogoj tajnosti, neke informacije su ipak procurile.

Naime, iako je smatrano da je Marijana na samom počerku trudnoće, izvori su za Blic otkrili da je zapravo glumica sve vreme znala da će uspeti da sakrije drugo stanje, te da je zapravo u 8. mesecu.

Lepe vesti su dugo krili zbog straha od korona virusa, a sada kada se porođaj približio konačno mogu da odahnu.

- Marijana i Miloš su presrećni što će se ostvariti kao roditelji, dugo su to priželjkivali i nadali se. Ona obožava decu i godinama je žarko želela da se ostvari kao majka, međutim, neko vreme im to nije polazilo za rukom. Kad su saznali da je trudna oboje su bili oduševljeni, ne zna se ko se više obradovao - rekao je izvor.

marijana micic u 8 je mesecu trudnoce
printscreen/instgram 

- U prvi mah su ćutali i krili od svih dok Marijana nije ušla u treći mesec. Onda su otkrili porodici i samo najužem krugu prijatelja, svi su se radovali zbog njihove sreće. Marijanini roditelji su divni i skromni ljudi, oca joj svi u kraju znaju jer radi kao staklorezac. Ispoštovali su ćerkinu želju i nisu nikome govorili, sve se držalo u tajnosti. Glumica trudnoću dobro podnosi, redovno ide na kontrole i viđa se sa odabranim krugom ljudi. Tako je bila sigurna da se neće zaraziti, a i da se za njenu trudnoću neće saznati do pred sam kraj, kako se i jeste desilo.

marijana micic sa verenikom
printscreen/instagram 

Takođe, roditelji su bili van sebe od sreće kad su saznali da im stiže devojčica.

Marijana i Miloš su dosta brinuli zbog korone, zaista se nisu kretali puno. Ona je pauzirala sve poslovne obaveze, jer ju je i doktor savetovao da miruje i da se ne izlaže prevelikom naporu ili stresu. Tek sada kada je ušla u osmi mesec trdnoće malo su se opustili, jedva čekaju da bebu uzmu u naručje. Saznali su da je devojčica, trudnoća protiče u najboljem redu i mogu da odahnu. Miloš je priželjkivao ćerku, sreći nije bilo kraja kada je shvatio da će mu želja biti ispunjena. Marijana prosto blista - zaključio je izvor na kraju.

marijana micic ceka devojcicu
printscreen/instagram 

Marijana navode nije želela da komentariše, a poznata je kao neko ko detalje privatnog života ne iznosi u javnost. A ukoliko ste propustili kako izgleda njen verenik Miloš, pogledajte to u galeriji ispod:

printscreen/instagram, Instagram Marijana Mićić i njen partner dobili su prvo dete