KO JE 19 GODINA STARIJA JELENA KOJU JE OSVOJIO MILAN MARIĆ? Zbog njega je ostavila porodicu

Milan Marić svoj privatni život krije od očiju javnosti, a evo ko je njegova devojka sa kojom je navodno u vezi dve i po godine.

Milan Marić je zbog uloga smršao preko 20 kilograma
ATA Images/Antonio Ahel 

Milan Marić (31) trenutno je jedan od najpopularnih glumaca mlađe generacije, ali o njegovom privatnom životu malo se zna.

Ipak, nedavno se saznalo da je Milan navodno već dve i po godine u vezi sa Jelenom Pavlović (50), bivšom direktorkom jedne ugledne firme.

Marić i Jelena navodno žive zajedno, a ona je zbog njega ostavila porodicu. Glumca su više puta primetili da ulazi u u zgradu kod Pavlovićeve u Molerovoj ulici, gde se redovno viđaju, odnosno slobodno možemo reći, u kojem žive.

Marić, koji je ovih dana u žiži javnosti zbog filma "Toma", u kom glumi lik pokojnog pevača Tome Zdravkovića, ne želi da se za njegovu vezu sazna.

Youtube Jelena Pavlović

- Jelena i Milan su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i brzo su se zbližili. Razmenili su brojeve telefona, tako je sve počelo, ali niko od ljudi iz njihovog okruženja nije imao pojma da će da uđu u vezu.

Jelena je od Milana starija 19 godina, ali to im uopšte nije bitno - priča dobro upućen izvor i objašnjava da su njih dvoje ludo zaljubljeni, kao i da su jedno drugom velika podrška:

- Njih dvoje se zaista vole i sami znate onu čuvenu rečenicu: "Ljubav ne pita za godine". Nerazdvojni su i evo, bogami, već su dve i po godine zajedno. Marić živi s Jelenom u njenom stanu u Molerovoj ulici.

U početku je dolazio često, pa onda svakodnevno, da bi se na kraju preselio kod nje. Mnogi ne znaju da je ona zbog njega ostavila porodicu i jedino na tome joj mnogi zameraju.

Instagram Milan Marić je zbog uloga smršao preko 20 kilograma

Jelena je navodno veliki vetar u leđa mlađanom glumcu, a kako je uspešna u svom poslu tako bodri i Milana da sebe uvek prikaže u najboljem svetlu.

Ona ga navodno često savetuje oko nekih stvari, ali moram da kažem da i ona rado prihvata njegove savete. Oboje su uspešni u svojim poslovima, pa su tako ujedno i najveći oslonac jedno drugom. Kad Milanu negde zapne, Jelena mu je jak vetar u leđa.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1