Glumac Milan Marić bio je na premijeri drugod dela serije "Besa" u kojoj ima veoma zapaženu ulogu, a crvenim tepihom prošetao se sam.

Milana su novinari spremno dočekali, a na pitanje da li će biti i trećeg nastavka serije rekao je:

- Ja nisam neko ko treba da odgovori na to. Drugog nekog trebate to da pitate. Što se mene tiče, voleo bih jako da bude i trećeg nastavka i četvrtog.

Neizbežno je bilo i pitanje o ljubavi, s obzirom da se o njegovom statusu već duže vreme priča u javnosti, a Marić je imao veoma jasan stav. - U fokusu sam trenutno ja, sam sebi, ne ljubav. To je fokus - rekao je kratko Milan za Blic.

milan maric
ATA Images/Antonio Ahel 

Podsetimo, mediji su nedavno danima brujali o glumcu. Kako se pisalo, Milan Marić navodno je uplovio u vezu sa skoro 20 godina starijom Jelenom Pavlović, sa kojom je ubzo započeo zajednički život.

Popularni glumac primećen je u ulazu zgrade gde živi Jelena sa kojom se navodno upoznao preko zajedničkih prijatelja. Naime, pričalo se da je Jelena zbog glumca ostavila porodicu.

milan maric
Instagram 

Ubrzo nakon toga zbog Milanovih objava na Instagramu mnogi su zaključili da je stavio tačku na vezu, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte kako Jelena izgleda.

Youtube Jelena Pavlović