Milan Marić opravdano nosi titulu jednog od najpoželjnijih muškaraca na domaćoj sceni, a pored njegovih uloga, i te kako se pričalo i o njegovom ljubavnom životu, pogotovo od kada se saznalo da se zabavlja sa 19 godina starijom Jelenom koja je zbog njega napustila porodicu.

Međutim, poslednjih meseci šuškalo se da su raskinuli, u prilog čemu su išle i njihove objave na društvenim mrežama čime je na neki način potvrdio da je tom ljubavnom odnosu došao kraj.

Marić se u jednom od intervjua koji je dao za Story, osvrnuo i na celokupnu famu oko razlike u godinama i pojasnio da mu je to u vezama najmanje bitno.

- Bio sam u vezi sa starijom devojkom, bio sam i sa mlađom, imao sam divne odnose, divne veze sa nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesovale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti. Ako se dve osobe prepoznaju i žele da budu jedna sa drugom, ko je taj otac morala, koja je to društvena norma koja će da propiše da to nije u redu? - objasnio je glumac.

Milan Marić smatra da godine nisu bitne.
Youtube 

Jelena nije jedina njegova bivša koja je od njega bila starija.

Naime, dobro je poznato da se pre nje zabavljao sa hrvatskom glumicom Ninom Violić koja je od njega starija osamnaest godina, a u vezi su bili 6 meseci.

Instagram Nina Violić

Pre nje bio je u vezi i sa kolumnistkinjom Vanjom Bahilj koja je od njega starija devet godina. Glumac je tada nagovestio da je pritisak medija bio jedan od razloga kraha.

- Mi smo čuvali vezu od medija ali nije nam to uvek polazilo za rukom. Ta veza je sada već davno završena. Ali zašto to nekoga zanima? Ljudi bi trebalo da se bave svojim odnosima i ne ulaze u tuđe - ogradio se glumac.

pritnscreen/instagram Vanja Bahilj, bivša devojka Milana Marića

Ipak, Milan ne gubi nadu da će naći ljubav svog života, a jednom prilikom otkrio je kakva zapravo treba da bude njegova buduća izabranica.

- Idealno bi bilo da upoznavanje sa tom potencijalnom osobom krene bez njenog predznanja o mom životu, ali to je sve teže. Čitao sam da Monika Beluči nije znala ko je Vinsent Kasel kada su počeli da se zabavljaju, pa se nadam da je onda ipak moguće. Ako može Vinsent, mogu i ja - našalio se glumac.

Milan Marić uproedio je sebe sa Vinsentom Kaselom.
ATA Images/Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!