Glavni akter filma "Toma" popularni glumac Milan Marić ne krije oduševljene uspehom koji je ostvaren od kada je počelo emitovanje u bisokopima.

Milan je nedavno u intervjuu otkrio da nije planirao da ulogu odigra tako emitivno i nije se nadao da će na taj način dirnuti publiku.

- To ne može da se planira. Jasno nam je bilo da je emocija nešto što mi želimo. Da je emocija šifra za Tomu Zdravkovića i ono što je bio njegov život i njegove pesme. I tim putem smo krenuli. Vi sve vreme morate da balansirate. Posebno što smo izvukli da je jedna dominantna emocija tuga.

To je osećaj melanholije, tuge, i sa tim nema stajanja. Samo nije smelo da bude lažno, što je zahtevalo od svih nas da konstantno budemo na ivici žileta, da balansiramo, da se trudimo. I kada smo već na toj ivici žileta da dozvolimo da se zasečemo, pa malo i da boli. To je bilo neophodno za ovaj film, ali je vredelo - rekao je Marić za Blic.

Milan Marić ne krije koliko je srećan zbog uspeha filma.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Na njegovu konstataciju se nadovezala i Tamara Dragičević, koja je istakla da je sve vreme u vazduhu lebdela emocija.

- Trudili smo se da je suzbijemo, sakrijemo, ali ceo utisak je taj da emocija preovladava u filmu. Nismo jurili za tom emocijom nego je ona bila tu. Mi smo je krili, ali je izbijala iz stomaka, pogleda i reči. Meni jedna od dražih scena, a svaka je podjednako važna, jer Silvana kado pojava nosi sa sobom to, je bila ona kada na koncertu neće da peva zbog pitanja novinara.

Tada je Toma zamoli da izađe i ona otpeva. Niz tih scena su meni možda i bliske kao glumici, kao nekom ko se bavi javnim poslom. Ali ono što je obeležilo njen život jeste da je ona išla uvek uzdignute glave, da nije pokazivala kako se oseća, a bila je i tužna, osetljiva i nije imala lak život- priča Tamara.

Tamara Dragičević otkrila je dealje sa snimanja filma Toma.
ATA Images/Antonio Ahel 

Njen kolega Milan Marić je dodao da mu je ovaj film obeležio 2021. godinu, a ako je suditi po reakcijama publike biće mu veoma značajan i za sledeću.

Pored uloga koje je ostvario o popularnom glumcu se u poslednje vreme pisalo i zbog njegovog emotivnog života i navodnog raskida veze sa izabranicom Jelenom, koja je od njega starija 19 godina. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!