Milana Marića trenutno možemo da gledamo u nastavku serije "Besa", a nedavno je naslov iz medija u kome stoji da je glumca i njegovu koleginicu Milicu Gojković na snimanju zarazilo dete, pokrenuo raspravu na Tviteru.

Naime, Jovana Stoiljković koja je poznata po antivakserskim stavovima i bila privedena zbog širenja netačnih i i poluistinitih informacija tokom pandemije koronavirusa, aludirala je da su Milan i Milica zaraženi iako su vakcinisani.

Milan Marić se ubrzo oglasio i spremno i jasno odgovorio na ove prozivke.

„Dete nikoga nije zarazilo koronom, nego bakterijom koju je pokupio u vrtiću. ‘Zarazio’ je samo nas dvoje jer je sa nama provodio najviše vremena. Ne zloupotrebljavajte decu kako biste namirili vaše morbidne porive. Vakcinisan sam, što bih i Vama preporuč…oh wait“, napisao je glumac u odgovoru.

Podsetimo, od početka pandemije, Stojković se na društvenim mrežama borila protiv obavezne vakcinacije, kao i protiv nošenja zaštitnih maski – što su dve naučno utvrđene metode za zaštitu od kovida 19.

Protiv nje je 2018. pokrenut postupak pred Sudom časti Regionalne lekarske komore Beograda za oduzimanje licence za rad, zbog širenja antivakcinalističkih ideja i odvraćanja roditelja od vakcinacije njihove dece. Međutim, postupak je prekinut.

Milan Marić oštro je odgovorio na prozivke o vakcinaciji.
ATA Images/Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!