Popularni glumac Milan Marić, nikada nije krio koliko je vezan za majku Gordanu, koja mu je veliki oslonac u životu.

Ona se retko pojavljuje u javnosti, ali u nedavnom intervjuu je otrkila neke detalje vezane za Milanovo odrastanje kao i samo rođenje.

Takođe, rekla je i da uprkos zdravstvenim problemima, njen sin bio uporan da se rodi. Gordana je ispričala kako joj je tokom trudnoće sa Milanom dijagnostikovana placenta previja, ili drugačije rečeno prednjačeća posteljica, stanje koje može biti bez simptoma do početka porođaja ili pojave kontrakcija.

Gordani, vaspitačici u penziji, su na sreću lekari to otkrili mnogo ranije, a rizik je i dalje bio izuzetno veliki, kako za nju tako i za bebu.

Mama Milana Marića otkrila je da je imala veoma kompikovanu trudnoću.
Kurir/ Damir Dervišagić 

"Mada se te bebe u velikom procentu ni ne rode, sećam se ko juče da je bilo, kada su mi dve slatke mlade doktorke kazale da je Milan uporan da se rodi: 'Ovaj je rešio da se rodi. Uopšte ga ne zanima šta se dešava i kakvi su problemi oko njega'", ispričala je kroz smeh ona za Kurir televiziju jednom prilikom, a zatim se prisetila nešto kasnijih situacija u kojima je Marić takođe pokazao upornost i izdržljivost.

Milan je od malih nogu bio lud za glumom, stoga je još kao dečak poželeo da oformi dramsku sekciju. Stalno je jurio nastavnike u školi, direktore, tražio pristupnice, a njegovoj majci svi su govorili da je toliko zagrižen za to da će u tome i uspeti, što se kasnije i dogodilo.

Majka Milana Marića kroz smeh je istakla da je njen sin od detinjstva bio i veliki zagovornik ravrnopravnosti.

Milan marić oduvek je želeo da se bavi glumom.
Kurir/ Damir Dervišagić 

"Bio je drugi razred ili treći kada je u školu došla nova psihološkinja i deci kazala da mogu da joj se obrate kakav god problem da imaju, a ne mogu da rasprave sa mamom. Da jednostavno dođu kod nje i popričaju.

Milan se naravno odmah javio i kazao joj: 'Hoću ja sa vama da popričam, morate da mi date savet kako da se izborim sa svoju ravnopravnost. Imam brata i sestru koji su od mene stariji 9 i 12 godina i oni stalno meni govore: 'Ti si mali, ti ne možeš!', a ja znam da mogu sve što i oni i ne mogu da se pomirim sa tim da mi stalno govore da sam mali'", duhovito je ispričala Gordana.

Milan Marić oduvek se borio za ravnopravnost.
Instagram 

Gordana je svojevremo i otkrila da li se meša u izbora svog sina, te i kakav je on privatno.

- Nemam pristrasnost da je on moj "Bog", "svetac". Ako je napravio izbor, da mu je lepo i da ga partnerka čini srećnim - ona ima da uživa. Kada se zaljubi Milanu se to vidi po izgledu, osmehu, kretanju, sve je to lepo. Malo je zatvoreniji tip. Milane, ovo je trenutak kada sam pristala javno da kažem da si ti moj motiv za život, snaga i sreća - rekla je ponosna mama.

Milan Matić ne krije da je vezan za majku.
ATA Images/Antonio Ahel 

Podsetimo, i pored poslovnih uspeha o Milanu Mariću pisalo se i zbog navodnog raskida sa izabranicom Jelenom koja je od njega starija 19 godina, a glasine je dodatno podgrejala izjava glumca da je trenutno u fokusu on, a ne ljubav, kao i njena nedavna objava na Instagramu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!