Ove godine poznati frajeri i te kako su punili medijske stupce. Uloge u popularnim filmovima, burni raskidi, venčanja... Pričalo se o Bikoviću, Goranu Bogdanu, Miodragu Radonjiću, Milanu Mariću.... ali i mnogim drugim glumcima, te nismo mogli a da se ne zapitamo ko bi na kraju ove 2021. godine poneo titulu najboljeg frajera.

Izdvojili smo 15 najpopularnijih imena na domaćoj sceni, a vi ste glas dali omiljenom...

Miloš Biković

Miloš Biković važi za jednog od omiljenig glumaca na ovim prostorima.
Youtube 

Biković je standarno na listi najpoželjnijh godinama. A ove godine, punio je stupce kako turbulentnom vezom sa bivšim devojkama, ali i sumnjama ko je njegova nova izabranica. Možda nije slobodan, i trenutno uživa sa lepom pravnicom iz Crne Gore, ali to ne znači da zbog toga neće biti na listi najboljih frajera.

Milan Marić

Milan Marić dospeo je u žižu javnosti zbog veza sa starijim ženama.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Još jedan sjajan glumac koji je potpuno neodoljiv nežnijem polu. Trenutno ga gledamo u hit seriji "Besa", a osim o ulogama pričalo se i te kako i o njegovom ljubavnom životu, pogotovo od kada se saznalo da ljubi starije devojke. Nedavno je raskinuo dvogodišnju vezu sa izvesnom Jelenom Pavlović koja je od njega starija 19 godina, tako da je, što se kaže "single and ready to mingle". U prevodu: priprema, pozor, "napad".

Petar Benčina

Petar Benčina u srećnom je braku sa Tamarom Dragičević.
ATA Images/Antonio Ahel 

Petar Benčina možda jeste u srećnom braku sa koleginicom Tamarom Dragičević, ali to ne znači da ne može da se nađe na listi najboljih frajera na domaćoj glumačkoj sceni. Nedavno je zbog promocije filma "Toma" bio u Americi, a mnoge dame potpuno su igubile glavu za zgodnim glumcem - realno, ne bez razloga.  

Aleksandar Radojičić

Aleksandar Radojičić miljenik je devojaka od kako se pojavio na sceni
Instagram 

Proslavio ga he film "Montevideo, Bog te video", a danas je aktivniji u pozorištu nego na filmu. To ne menja činjenicu da je Aleksandar, opravdano, jedan od miljenik žena, pogotovo ako se uzme u obzir i situacija od pre nekoliko godina kada se usprotivio nasilnom muškarcu koji je vikao na svoju suprugu. Tada je rekao da osuđuje nasilje nad ženama i da je dužnost muškaraca da ih u takvim situacijama zaštite. 

Goran Bogdan

Goran Bogdan u vezi je sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljković.
ATA Images/Antonio Ahel 

Goran Bogdan važi za jednog od najpoželjnih glumaca na ovim prostorima, a već neko vreme je u vezi sa našom glumicom Jovanom Stojiljković koju trenutno gledamo u "Južnom vetru: Ubrzanje".

Par je navodno već počeo i da živi zajedno, a šuškalo se i da je Jovana upoznala njegove roditelje.

Miodrag Radonjić

Miodrag Radonjić tiha je patnja mnogih žena, a kako je rekao u brojnim intervjuima, muvaju ga iako znaju da je oženjen.
ATA Images 

Još jedan "žestok" momak na listi najboljih frajera, barem ako je suditi po ulozi Baće koja ga je proslavila. Miodrag godinama uživa titulu jednog od najpoželjnijih, a nedavno je komentarisao i da ga mnoge dame "startuju" iako znaju da je oženjen. 

Miloš Timotijević

Milošu Timotijeviću zbog scena sa pevačicom Milicom Pavlović zavideli su mnogi muškarci.
pritnscreen/youtube 

Nakon što je prikazana serija "Pevačica" gotovo da nema muškarca u Srbiji koji nije bio ljubomoran na Miloša Timotijevića, pogotovo nakon vrelih scena i poljubaca sa Milicom Pavlović. Ovaj glumac nekada se čak i bavio manekenstvom, te ne čudi zašto na njega "padaju" mnoge dame.

Vuk Kostić

Vuk Kostić godinama važi za jednog od naših najatraktivnijih glumaca.
Instagram 

Vuk Kostić nekada je bio neprikosnoveni pobednik ove liste. Poznat ne samo po ulogama, već i kao opasan frajer koji je "šetao" najlepše dame sa javne scene, glumac i dalje drži visoke pozicije kada su u pitanju liste najpoželjnijih.  

Viktor Savić

Viktor Savić takođe je tiha patnja mnogih žena.
pritntscreen/instagram 

I za Viktora važi isto pravilo kao za Vuka Kostića. Godinama je jedan od najpoželjnijih glumaca na domaćoj sceni, a povezivali su ga i sa brojnim slavim damama, poput Sare jovanović. Za Savića često kažu da je "kao vino" - što je stariji, to bolje izgleda, te smo sigurni da ćemo ovo ime viđati na listama najboljihfrajera još mnogo godina. 

Miodrag Dragičević

Miodrag Dragičević nedavno je postao otac.
pritnscreen/youtube 

Miodraga Dragičevića proslavila je serija "Žigosani u reketu", a mladi glumac nedavno je stao na "ludi kamen" sa koleginicom iz serije Oliverom Oljom Bacić, a nedavno su postali i roditelji.

Miodrag je inače rođeni brat glumice Tamare Dragičević, te je više nego jasno da im je dobar izgled zapisan u genima.

Luka Raco

Luka Raco nedavno je raskinuo dugu vezu što je posebno obradovalo članice nežnijeg pola.
printscreeen/instagram 

Još jedan glumac kog sve češće "bije" glas velikog zavodnika, što mu, po sopstvenom priznanju, veoma prija. Nedavno je raskinuo dugogodišnju vezu i veridbu sa izabranicom Vanjom, a sada se šuška da je ponovo u vezi i to sa turističkim vodičem Milicom Pejković, poznatijom pod nadimkom Mimi. Ipak, to ne sprečava pripadnice lepšeg pola da mu i dalje zasipaju sve objave na Instagramu komplimentima. 

Amar Mešić

Amara Mešića proslavila je uloga u "Vojnoj akademiji".
pritnscreen/instagram 

Mladog Amara Mešića proslavila je uloga u "Vojnoj akademiji", a od tog trenutka dobio je titulu jednog od naših najlepših glumaca. Na instagramu voli da se hvali izgledom, i veliki je pobornik zdravog života i vežbanja, te se čini da ćemo ga tek gledati u hit ostvarenjima.

Stevan Piale

Stevan Piale zvezda je serije "Igra sudbine".
pritnscreen/youtube 

Stevan Piale zvezda je serije "Igra sudbine". Danas uživa u skladnom braku sa suprugom Unom, a roditelji su i devojčice Rose. Kako stvari stoje, Stevana ćemo gledati i u trećoj sezoni popularne serije, naravno, na radost mnogih pripadnica lepšeg pola.

Slaven Došlo

Slaven Došlo jedan je od najomiljenijih glumaca na ovim prostorima.
Instagram 

Slaven je definitivno jedan od najomiljenijih glumaca na ovim prostorima, a publika ga obožava zbog iskrenosti, sjajnih uloga, ali i više nego dobrog izgleda. 

Bojan Perić

Bojan Perić takođe je bio zvezda "Vojne akademije".
pritnscreen/instagram 

Iako Bojana dugo nismo gledali na filmskom platnu, publika ga nije zaboravila, a nakon uloge u "Vojnoj akademiji", mnoge dame nisu odolele njegovom šarmu.  

Na osnovu vaših glasova, titula najboljeg frajera pripada Milanu Mariću koji je osvojio 20.33 odsto vaših glasova. Iza njega se nalazi Luka Raco sa 17,07 odsto glasova, a treće mesto zauzeo je Miloš Biković sa 10.79 odsto glasova.

Milan Marić poneo je titulu najboljeg frajera
Stefan Stanojević 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!