Jedan od naših najpopularnijih i najuspešnijih glumaca, Miloš Biković, veoma je aktivan na društvenim mrežama, gde ga samo na Instragramu prati blizu dva miliona ljudi.

Sada je na pomenutoj mreži podelio fotografiju koja je obradovala njegove brojne obožavateljke i u veoma kratkom roku dobio gomilu komplimenata.

Miloš je pozirao u kupaćem dok se opuštao uz čašu vina. Slka je očigledno nastala pre nekog vremena, ali ju je gumac tek sada podelio na društvenim mrežama. Glumac je pokazao izvajanu figuru, a sasvim je jasno da redovno trenira.

milos bikovic
Instagram 

Usledile su brojne rekcije Miloševih obožavateljki, a nisu izostale ni ponude za brak, no, glumac, bar za sada, nije odgovarao na komentare, što neretko čini.

"Savršen si", "Oženi me, reći ću ti "da","Najzgodniji i najlepši srpski glumac", "Odlično izgledaš", "Savršenstvo", "Neodoljiv" neki su od komentara.

printscreen/instagram Miloš Biković danas

Podsetimo, u poslednje vreme osim što se pisalo o njegovom susretu sa Džonijem Depom, ali i zbog "Južnog vetra 2", Biković je bio u centru interesovanja nakon što ga je bivša devojka optužila da ju je psihički maltretirao.