Holivudski glumac Džoni Dep juče je posetio našu prestonicu povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji "Pafini", u produkciji "Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Jervolino studiosu" (IES).

Dep se zvanično obratio svima na promociji, a zatim je i Miloš Biković, koji ga je dočekao na ceremoniji, progovorio o poznanstvu sa holivudskim glumcem.

- Ja sam ga prvi put upoznao danas. Danas sam imao to zadovoljstvo da ga upoznam i da popričamo. Vrlo je prijatan čovek i neverovatno skroman - priča Miloš.

- Dobio sam titulu kreativnog ambasadora Srbije još pre dve godine. Ovakav događaj je značaj za Srbiju, jer je u skladu sa tehnološkim razvojem, mi zapravo postajemo svet i lider u svetu - dodaje Biković.

dzoni dep i milos bikovic
ATA Images/Antonio Ahel 

Biković je zatim odgovorio na pitanje da li ima nameru da saradnju sa Džoni Depom iskoristi da postane zvezda i u Holivudu.

- Nemam taj plan, ali nije isključeno da se to desi. Pričali smo o saradnji u okviru ovoga sada što sarađujemo. On već dovoljno dobro govori srpski. Nisam ga pitao da li je gledao neki moj film - zaključio je glumac za Pink.rs.

dzoni dep i milos bikovic
ATA Images/Antonio Ahel 

Podsetimo, Depu ovo nije prvi put da je posetio Srbiju, ali oduševljenje fanova koji su čekali da vide slavnog glumca bila je ogromna.

Inače, jedan njegov gest obožavaoci su posebno dočekali sa oduševljenjem, nakon čega se zaorio vrisak ispred Skupštine. Naime, Dep je podigao uvis tri prsta pre nego što će ući u automobil i time pokazao i koliko voli Srbiju i koliko mu je čast što je posetio našu zemlju.