Miloš Biković trenutno je jedan od najpopularnijih glumaca u Srbiji. Oduševio je širu javnost mega hitom "Južni vetar", a karijeru je, osim kod nas, izgradio i u Rusiji.

Gostovao je u emisiji "U svom filmu" voditeljke Tončice Čeljuske gde je otkrio neke detalje iz privatnog, ali i poslovnog života.

Kako je sam objasnio, nije očekivao da će "Južni vetar" biti među najpopularnijim serijama u nazad desetak godina. Štaviše, karte za premijeru nastavka filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" prodate su sedam dana unapred u Puli.

U Rusiji je snimio preko 12 filmova, najnoviji film "Sluga" u bioskopima je gledalo više od 12 miliona ljudi. Zbog toga je u Rusiji stekao status zvezde, a dobio je i njihovo državljanstvo.

Screenshot/Instagram, Youtube Miloš Biković

Otkrio je i zašto je počeo da se bavi glumom.

- Pedagog nas je to pitao. Ja sam shvatio, sad ako kažem istinu, zvučaće infantilno. Istina je, volim da budem u centru pažnje, da me gledaju i da ja kontrolišem osećanja, da budem neko drugi, da se osećam kao da mi je napumpan ego i tako dalje. Shvatio sam da ovo zvuči mnogo ružno, šteta što je istina.

Moram da promenim tu istinu. Imam neku ružnu istinu o sebi i moram da je promenim, moram da promenim odnos prema tome i prema sebi. Tada sam shvatio, šta bi moglo biti nešto drugo za šta da se uhvatim?

I onda sam rekao: To je zato što volim da igram, što je takođe istina. Malo manje zvuči ružno od ovog prethodnog- rekao je.

milos bikovic
ATA Images 

Njegovi roditelji su se dva puta rastajali, a kao mlađi nije to previše razumeo.

- To je neka lekcija za mene, da čovek treba da nauči da postoji s tom osobom koju voli, da je to projekt, da je to rad na tome, to je odricanje, kaže i zaključuje da čovek mora da se odrekne dela sebe da bi mogao da stvori prostora za drugu osobu - objašnjava Biković.