Popularnost domaćeg glumca Miloša Bikovića ne jenjava, a to potvrđuje i prestižno priznanje da je u Rusiji na drugom mestu po popularnosti među glumcima do 35 godina, a prema rejtingu ruskog analitičkog časopisa „Bilten filmskih distributera“ i zvaničnoj bazi filmskih i serijskih podataka, koja je ruska verzija IMBD. 

Iako je veoma počastvovan i ne krije zadovoljstvo, Miloš smatra da je jednako popularan u Srbiji i Rusiji.

- Ne može da se meri gde sam popularniji, i tamo i ovde. Ima dana kada prođem Knez Mihailovom i niko me ne primeti, meni je to super. Ima dana kada me zaustave deset puta. Tako je i u Rusiji, ima dana kada prođem Arbatom i niko me ne vidi, a ima dana kada me zaustavljaju i ne mogu da prođem- priznao je glumac za "Blic".

Iako ne voli da govori o svom privatnom životu, glumac je nedavno za ruske medije otvoreno govorio o svom detinjstvu i odrastanju sa majkom i bratom.

milos bikovic o popularnosti
printscreen/instagram 

Podsetimo, Miloš Biković se nedavno našao u žiži javnosti kada ga je bivša devojka Arina Vološina optužila da se prema njoj ponašao krajnje neprimereno i izuzetno grubo, kratko je odgovorio:

- Ne komentarišem nikada tako nešto i moja politika ponašanja u medijima je takva od početka pa do dan danas. O svom životu ne govorim niti to komentarišem zato što smatram da čovek pažnju treba da dobije kvalitetom i radom, a ne skandalima, izlascima ili iznošenjem nekog prljavog veša u javnost.

milos bikovic o popularnosti
ATA Images/Antonio Ahel 

Poznati glumac je za sebe kupio imanje, a potom i preuredio imanje koje je kupio u blizini Valjeva, a koje je 40 kilometara udaljeno od Manastira Jovanja, u kojem je njegov brat Mihailo starešina. Kako je otkrio, nakon početnih radova koje je obavio, rešio je da se posveti drugim obavezama i sve je stavio po strani.

- Nisam bio tamo dosta dugo, zaraslo je sve. Bio sam pre neki dan i dao da se pokosi. Ove godine vreme nisam provodio tamo - kaže Miloš i kroz osmeh otkriva šta ga komšije u selu najčešće pitaju kada ga sretnu:

- Uglavnom su to pitanja “Kad će da izađe film” ili “Gde je Baća kralj”.