Poslednjih nedelja uveliko se priča o poznatom glumcu Milošu Bikoviću, ali ne samo zbog glumačkih poduhvata.

Pažnju javnosti privukle su optužbe njegove bivše devojke, plesačice Arine Vološine, koja je svoju nekadašnju "jaču" polovinu optužila da je prema njoj bio zao, grub i egocentričan, a u njenu odbranu stala je još jedna Bikovićeva bivša, takođe glumica, Barbara Tatalović.

U međuvremenu su se pojavile brojne tvrdnje da se glumcu zapravo smešta, odnosno da je žrtva ucene, a za sve ovo vreme oglasio se nekoliko puta na svom Tviter nalogu i rekavši da "postoji razlog što su bivše" i slično.

Nakon kratkog predaha sa prijateljima Jelisavetom Orašanin i njenim suprugom Milošem Teodosićem sa kojima je odmarao na hrvatskom primorju, glumac se pojavio na Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji, ne premijeri filma "Južni vetar 2", a tom prilikom nije ga zaobišlo ni pitanje na konto celokupnog slučaja sa višim devojkama.

milos bikovic
screenshoot/instagram 

Biković je sve vreme bio dobro raspoložen, a ekipi Kurira je rekao:

- Očekujemo nastavak filma koji nije narušio naraciju koja je postojala. Mislim da će ovo biti dinamičnije, moj lik se promenio dosta. Nastavak se zove "Ubrzanje".

Međutim, ono zbog čega su se usijale mreže bio je njegov više nego jasan komentar na optužbe koje je iznela bivša devojka Arina.

Biković se nasmejao i dodao:

- Komentarišem to kao što sam i dosad komentarisao, čime je više nego jasan njegov stav o celokupnoj situaciji.

milos bikovic i njegova bivsa devojka arina
Instagram 

Da li će važiti ono, ko se zadnji smeje, najslađe se smeje, ostaje da vidimo, ali kako stvari stoje, glumac se ne potresa se previše zbog izjava svoje bivše.

Ukoliko ste propustili kako Arina izgleda, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Arina Vološina