Kao bomba odjeknula je vest da je naš proslavljeni glumac Miloš Biković bio veoma manipulativan, ali i da je bio veoma grub prema svojoj bivšoj devojci, Ruskinji Arini Vološinoj.

Ona je optužbe objavila na svom Instagramu, a u međuvremenu se glumac oglasio na svom Tviter nalogu i kratko rekao:

- Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića - podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale, ali i Kristinu, koju nije predstavio kao svoju izabranicu.

Međutim, nakon Arine, oglasila se još jedna Miloševa bivša, Barbara Tatalović, koja je rekla:

- Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta.

Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla.

Međutim, sada su oktriveni novi detalji odnosa Miloša i Arine.

Kako se sada navodi, iza optužbi koje je Vološina iznela o Bikoviću - da se prema njoj ponašao grubo i da joj je "diktirao život" - stoje neraščišćeni privatni odnosi koje osobe iz Bikovićevog okruženja čak nazivaju "čistom ucenom", prenosi Kurir.

Naime, Vološinova je sa glumcem bila u vezi oko odinu dana, za vreme trajanja te veze sačuvala određene "detalje" o Bikoviću potpuno privatnog i intimnog karaktera.

milos bikovic je navodno zrtva ucene
ATA Images/Antonio Ahel 

- Ne mogu sada da otkrivam o kakvim detaljima se radi jer nije na meni da to otkrivam, kada već niko dosad to nije uradio. Ipak, moram da istaknem da se ne radi ni o kakvom "dokazu" bilo kakvog krivičnog dela, jer toga nije ni bilo, već o sasvim privatnim stvarima veoma intimne prirode za koje Miloš, jednostavno, ne želi da se povlače po medijima - tvrdi izvor i dodaje da je Bikoviću "skrenuta pažnja" da bi ti intimni detalji mogli da se "prošetaju" do srpskih tabloida, posle čega je on pristao da Vološini da "određenu otpremninu" za kraj njihove veze.

Ostaje da vidimo da li će se i kako rešiti situacija, a još Arininih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Arina Vološina