Nakon što je Arina Vološina u javnost iznela detalje veze sa Milošem Bikovićem, oglasio se i populatni glumac.

Naime, on je na Tviter nalogu ostavio kratak komentar na jedan od tvitova koji se tiču aktuelne teme u vezi njegovim bivšim ljubavima.

Jedna korisnica Tvitera podelila je njegovu fotografiju iz koju je napisala "Ostani neometani kralj", aludirajući na aktuelnu situaciju, na šta je Biković odmah odgovorio:

- Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića - napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale, ali i Kristinu, koju nije predstavio kao svoju izabranicu.

Nakon ispovesti Arine Vološine o krahu ljubavi sa Milošem Bikovićem, oglasila se još jedna njegova bivša, Barbara Tatalović.

- Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta.

Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla.

milos bikovic i arina volosina
Instagram 

- Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti da svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa selpo veruje.

To je čini mi se borba sa vetrenjačama - napisala je Barbara naglasivši da se ovim povodom više neće oglašavati za medije.

Screenshot/Instagram, Youtube Miloš Biković