Kao bomba odjeknula je vest da je naš proslavljeni glumac Miloš Biković bio veoma manipulativan, a sada se oglasio na svom Instagram nalogu povodom ovih navoda.

- Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije.

Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine. Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije - neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća.

To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to - bivši.

P.S. Mislim da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča.

Podsetimo,prva se javnosti obratila plesačica Arina Vološina koja tvrdi da zbog njega nije imala svoj život, ali i da u njihovoj vezi nije pokazao ni malo ljudskosti.

Odmah nakon nje oglasila se i manekenka Barbara Tatalović koja je pružila podršku Arini i rekla da prepoznaje sve ono što je plesačica iznela o glumcu i da se osećala isto.

oglasio se milos bikovic
Instagram 

Pre ovog obraćanja Miloš se oglasio na svom Tviter nalogu i kratko rekao:

- Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića - podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale, ali i Kristinu, koju nije predstavio kao svoju izabranicu.