Pre nekoliko dana, naš čuveni glumac Miloš Biković našao se u centru skandala kada ga je njegova bivša devojka, ruska plesačica Arina Vološina optužila da je prema njoj bio manipulativan i grub.

U podužem postu na svom Instagram profilu objasnila je kako je izgledala njihova veza i iznela čitav niz pikanterija, a javno ju je podržala još jedna Bikovićeva bivša - Barbara Barbara Tatalović.

Glumac je najpre oglasio na Tviteru, a potom i javno demantovao navode, a u njegovu odbranu stao je i "Maraš", odnosno njegov prijatelj i kolega Miodrag Radonjić.

Međutim, iako se mislilo da će se situacija smiriti, Arina se još jednom oglasila i ponovo potkačila svog bivšeg dečka.

milos bikovic i arina volosina
Instagram 

Nakon što je glumac napisao da "postoji razlog zašto su bivše", kao i navoda da je sve stvar nameštaljke, te da je Bikoviću prećeno da će određeni deo intime biti pušten u javnost, Arina je prokomentarisala situaciju:

"Lako je izgledati kao dobra osoba. U rečima. Pred kamerama. Ali da biste zaista bili plemeniti - u običnom životu, s ljudima koji vas vole samo tako, a ne zbog filmova - morate biti oni, a ne igrati ulogu.

arina volosina
Instagram 

A plemenitost nije pozivanje nepoznatog starijeg čoveka na zabavu. Ona je u svakodnevnim malim stvarima, u odnosu, u ispunjenju datog obećanja, u etici, uostalom.

Život mi je još jednom pokazao da profesija, između ostalog, određuje čoveka. U sportu je sve vidljivo - takvi ste kakvi jeste, takav je vaš uspeh. A tamo gde je igra glavna, tamo je kompletna laž u životu. Nažalost... Bog vam sudi", poručila je Arina Vološina.

Podsetimo, vest da je Miloš Biković u vezi s lepom Ruskinjom, inače šampionkom u plesu koja je osvojila nekoliko medalja, odjeknula je u javnosti u maju ove godine kada su zajedno snimljeni, a prema njenim tvrdnjama, raskinuli su 31. jula.

Još Arininih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Arina Vološina