Glumac Miloš Biković našao se u žiži interesovanja, ali i centru skandala nakon što je njegova bivša devojka, Arina Vološina iznela skandalozne tvrdnje o njihovoj vezi. 

Nakon nje oglasila se i još jedna Bikovićeva bivša, Barbara Tatalović i podržala Arinu, međutim, na glumčevu stranu stao je njegov kolega i dobar prijatelj, glumac Miodrag Radonjić.

On se u podužem postu na Instagram storiju oglasio i poručio da je čitav skandal "gnusan":

- Ne bih mnogo komentarisao čitav slučaj i devojke, mogu samo da kažem da mi je žao što živim u društvu u kome je moguće da bilo koju uspešnu istaknutu ličnost vrednu pažnje, sa svetskim uspehom i priznanjima, medijski satanizuješ u vrlo kratkom roku. Ne mora čak ništa ni da uradi. Dovoljno je reći da je gnusan. Sramora. Toliko - napisao je Radonjić.

radonjic o bikovicu
printscreen/instagram 

Inače, Biković i Radonjić ostvarili su nekoliko zajedničkih i uspešnih projekata u poslednjih nekoliko godina, a posebno se istakao film kao i istoimena serija "Južni vetar", čiji je drugi deo premijerno prikazan na Pulskom filmskom festivalu, 19. jula, a prvi deo filma proglašen je za najgledaniji sprski film protekle decenije.  

Podsetimo, Arina je izjavila da je "gajila nadu da u Bikoviću ima nečega ljudskog":

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo - napisala je Arina.

milosa bikovica optuzila je bivsa devojka
Instagram 

U međuvremenu su se pojavili i navodi da je sve nameštaljka, odnosno da je glumac bio ucenjen iznošenjem detalja veze u javnost.