Miloš Biković, Jelisaveta Orašanin i njen suprug Miloš Teodosić predah od obaveza pronašli su na hrvatskom primorju, a fotografije sa zajedničkog odmora govore više od hiljadu reči.

Naime, grupa mala, ali odabrana nije štedela novac kada je u pitanju uživanje u čarima leta.

Izvori su za Blic ispričali detalje njihovog zajedničkog letovanja:

- Posle vrlo napornog perioda, želeli su sebi da naprave pravi mali ugođaj. Jelisaveta i Miloš su prvo boravili u Boki Kotorskoj, da bi kasnije iznajmili jahtu i zajedno sa Bikovićem otišli za Hrvatsku. Želeli su da budu izolovani od ostalih ljudi, pa im je jahta bila odlično rešenje kako bi obišli neke morske uvale, do koji je skoro pa nemoguće doći peške. Kamene i plaže gde se mogu osamiti su bile idealno rešenje da budu daleko od znatiželjnih pogleda, gde su se opustili bez razmišljanja da li će ih neko snimiti ili uslikati. Biković i Teo su pravile vratolomije u vodi, skakali sa stena i igrali karte, dok ih je Jelisaveta sa zadovoljstvom snimala - rekao je izvor.

Inače, Jelisaveta i Miloš su nerazdvojni drugovi sa klase, pa kada su u Beogradu, često se viđaju i druže.

milos bikovic i jelisaveta orasanin su dobri prijatelji
printscreen/instagram 

- Jelisaveta je meni drag čovek i moja najbolja drugarica. Studirao sam s njom i jako je volim - rekao je ranije za “Blic” Miloš Biković, dok se Jelisaveta jednom prilikom našalila:

- Fenomenalan je. Divan kao osoba, kolega i lud što je super za komediju.

Da bi mogla da uživa slobodno sa suprugom, Jelisaveta ima veliku podršku od svoje i Miloševe porodice pa na letovanju ne osećaju da su sputani zbog mališana.

- Svi su trenutno uključeni, najviše bake i deke. Na njih se nekako najviše oslanjamo. Najsigurniji smo i najspokojniji kada su deca sa njima. Ja sam stvarno non-stop sa decom. Iako negde odem do grada uvek vodim decu sa sobom. Samo uveče kada igram predstavu ili ako se organizujem da izađem na piće sa nekim, onda naravno pozovemo bake u pomoć - rekla je Jelisaveta, koja sa Milošem Teodosićem ima ćerku Petru i šestomesečnog sina Bogdana.

jelisaveta orasanin
printscreen/instagram 

- Nemamo podelu ko je mamino, a ko tatino dete, ali nekako, hteli mi to ili ne, ćerke su uvek tatine. Evo sad imam sina, pa ću sve da vratim - rekla je ona.

Ona je ujedno i snimila Miloša i Bikovića kako skaču.

- 30 milja na sat ali opklada je opklada - objasnio je Biković zbog čega skače u vodu sa jahte u pokretu, ali i otkrio da je "srećan kao kuče".

Jelisaveta: Radujem se snimanjima

Po povratku u Beograd, Jelisavetu očekuje snimanje “Ubica mog oca”, ali i serija “Kamiondžije”.

- Serija “Ubice mog oca” je jedna od prvih serija, projekata, u kojima sam radila. Ista je ekipa i nekako smo svi uigrani. A ovo je potpuno nova ekipa i podjednako se radujem što ću raditi oba projekta. “Ubice” su moj teren i već znam šta igram. A ovo je nešto što ću kreirati, tako da se radujem. Ne mogu da napravim razliku između te dve serije, jer su dijamentralno suprotne.

Do novih projekata ne sumnjamo da će se sjajno provesti na primorju, a još fotografija odatle pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Jelisaveta Orašanin i Miloš Biković na odmoru