Nakon drame sa bivšim devojkama koje su ga optužile da se nekorektno ponašao prema njima dok su bili u vezi, glumac Miloš Biković spustio se na more, a primetno je da veoma uživa u letnjem odmoru, ali i u novoj devojci, sudeći po fotografijama koje je objavio na društvenim mrežama.

Poznati srpski glumac Miloš Biković trenutno boravi na hrvatskom primorju, gde uživa u odmoru na suncu i moru, za razliku od ruske klime, a na osnovu fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama, očigledno je i da je u društvu misteriozne ženske osobe. Iako njen lik nije fotografisao, već je napravio selfi šetajući se, a iza njega nazirala se ženska osoba, čija su se samo videla leđa i torba po poslednjoj modi.

Takođe, on je na svom Instagram profilu objavio fotografiju kako zaljubljeni par na ležaljkama uživa u zalasku sunca, te se stiče utisak da su to upravo glumac i njegova nova devojka.

U galeriji pogledajte kako Miloš uživa na moru u društvu misteriozne žene:

screenshoot/instagram Miloš Biković i devojka

Ipak, verujemo da Miloš Biković ni ovoga puta neće javno pokazivati sa kim uživa u vezi, jer je poznato da je glumac više puta istakao da ne želi previše da komentariše svoj privatni život u medijima.

milos bikovic na moru sa novom devojkom
screenshoot/instagram 

Podsetimo, nakon što je u javnosti oglasila njegova bivša devojka iznevši skandalozne tvrdnje o ponašanju glumca, Miloš se najpre oglasio na Tviteru, a potom i javno demantovao navode, a u njegovu odbranu stao je i "Maraš", odnosno njegov prijatelj i kolega Miodrag Radonjić.