Miloš Biković rešio je da razbistri glavu i skloni se iz Srbije na neko vreme nakon skandala sa bivšim devojkama koje su ga optužile za nekorektno ponašanje, a spas od svega pronašao je na hrvatskom primorju.

Međutim, mnogima nije promaklo da na tom putovanju nije bio sam, a pažnju svih privukla je misteriozna devojka koja se pojavljuje na nekim fotkama.

Iako joj nije fotografisao lice već su na prvoj fotki samo njena leđa, glasine o romansi podgrejala je sledeća objava na kojoj uživaju na plaži u romantičnom zalasku sunca.

milos bikovic  i nova devojka
screenshoot/instagram 

Međutim, sada se konačno saznalo o kome se radi, na radost pripadnica lepšeg pola.

milos bikovic i njegova kuma
pritnscreen/instagram 

U pitanju je Beograđanka Andrijana Đorđević, koja je, kako se tvrdi na društevnim mrežama njegova kuma i sarađuje sa Milošem.

milos bikovic
printscreen/instagram 

Miloš je ne samo zbog poslednjeg skandala, već i inače veoma tajnovit kada je privatni životu u pitanju, i izbegava da eksponira bliske ljude na društvenim mrežama, te ne čudi što je i u ovoj situaciji, kako se čini, pokušao da zaštiti Andrijanu od medijske pompe, ali da li je glumac namerno zainitrigirao javnost da bi se pomislilo da je uplovio u novu romansu, ostaje da vreme pokaže.

Još njegovih fotografija sa odmora u Hrvatskoj, kao i "sporne" fotke koje su u javnosti napravile boom, pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/instagram Miloš Biković i devojka