Naš proslavljeni glumac Miloš Biković (33) trenutno je jedan od najuspešnijih dramskih umetnika, a kako je sam jednom izjavio, za njegov uspeh zaslužna je i njegova porodica.

Miloš Biković ima 16 godina starijeg brata Mihaila, koji se još davno, pre 11 godina, zamonašio, ali o svojim roditeljima je teko govorio.

Milošev otac Milan preminuo je 2006. godine što je ostavilo još veći teret njegovoj majci Mariji u najosetljivijem periodu Miloševog odrastanja, iako je imao figuru podrške u vidu starijeg brata Aleksandra. Marija je, kako je Miloš to opisao, morala da bude snalažljiva žena tokom njegovog odrastanja i uvek mu je bila podrška.

- Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala, rekao je Biković svojevremeno i otkrio šta je prvo kupio majci kada je dobio prvi veliki honorar.

Instagram, screenshoot/youtube Pogledajte u galeriji kako izgleda mama Miloša Bikovića.

- Kupio sam joj stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan.

Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste, otkrio je Miloš Biković.

milos bikovic
screenshoot/instagram