Ne dešava se svakodnevno da jedna velika zvezda kao što je Džoni Dep poseti našu zemlju.

Zato i ne čudi oduševljenje mnogih koji su imali prilike da veliku zvezdu vide uživo makar na kratko.

Džoni, iako je veličina od glumca, strpljivo je pozirao okupljenim fotografima, i davao autograme uzbuđenim fanovima, a u Beograd je došao povodom promocije animiranog serijala proizvedenog u Srbiji "Pafini", u produkciji "Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Jervolino studiosu" (IES).

milos bikovic na promociji animiranog serijala sa dzonijem depom
ATA Images 

Nažalost, holivudski superstar će u Srbiji provesti samo 24 sata, ali ga, sudeći po snimcima i fotografijama na mrežama čeka više nego naporan dan.

Dep se nakon konferencije za medije sastao i sa predsednikom Vučićem, koji se našalio na svoj račun da su se "žene u kabinetu doterale kao nikada do sada, te da je siguran da je to samo zbog njega, a nikako zbog Depa".

dzoni dep na sastanku sa vucicem
ATA Images 

Glumac se na sastanku sa predsednikom pojavio u neobičnom plavom sakou i pantalonama, kao i sa karakterističnim nakitom zbog čega je podsećao na jednu od njegvih mnogobrojnih uloga - kapeta Džeka Speroua.

Inače, jedan njegov gest fanovi su posebno dočekali sa oduševljenjem, nakon čega se zaorio vrisak ispred Skupštine. Naime, Dep je podigao uvis tri prsta pre nego što će ući u automobil i time pokazao i koliko voli Srbiju i koliko mu je čast što je posetio našu zemlju.

dzoni dep u beogradu
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Kako stvari stoje ne bi nas iznenadilo da Džoni još koji put svrati u Beograd, a kako su reagovali fanovi na njegovu pojavu, ukoliko ste propustili možete čuti i videti u snimku na kraju teksta: