Nije nikakvo iznenađenje kada poznate ličnosti poseduju skupe automobile, luksuzne vile, ali deluje pomalo neobično kada se u njihovom vlasništvu nađe privatno ostrvo. Pogledajte u anstavku koje zvezde uživaju u ovom luksuzu.

Džoni Dep: Poznati glumac na Karibima poseduje ostrvo od 45 hektara, na kojem uživa u privatnosti.

Šakira: Pevačica i saosnivač benda “Pink Flojd” navodno su 2011. godine kupili ostrvo severno od Bahama, na kojem će sagraditi luksuzno letovalište.

sakira
Shutterstock 

Pamela Anderson: Njen bivši suprug Tomi Li navodno je kupio ostrvo u blizini Dubaijai poklonio ga glumici 2007. godine u pokušaju da je ponovo osvoji.

Leonardo Dikaprio: Poseduje ostrvo od 104 hektara u blizini obale Belizea, na kojem se gradi luksuzno ekološko odmaralište koje je otvoreno 2018. godine.

leonardo dikaprio
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mel Gibson: Glumac je 2005. kupio vulkansko ostrvo na Fidžiju.

Džon Lenon: Kupio je irsko ostrvo koje je, sasvim predvidljivo, nazvano “Ostrvo Bitlsa”. Nakon pevačeve smrti, prodala ga je njegova supruga Joko Ono.

Tajler Peri: Glumac je 2009. kupio ostrvo na Bahamima kako bi proslavio svoj 40. rođendan i naučio da pilotira svojim privatnim avionom.

Riki Martin: Pevač je navodno platio 8 miliona dolara za ostrvo nadomak brazilske obale u 2008. godini.

riki martin
Instagram 

Dejvid Koperfield: Čuveni iluzionista zapravo poseduje 11 odtrva na Bahamima, kao i odmaralište koje iznajmljuje poznatim gostima, uključujući Opru Vinfri i Bila Gejtsa.

Ričard Brenson: Osnivač i direktor kompanije “Virgin Group“ iznajmljuje ostrvo Neker za 62 hiljade dolara dnevno. Postao je njegov vlasnik 1978. godine.