Holivudski glumac Džoni Dep (58) pojavio se na američkom filmskom festivalu u Deavilu. U teget odelu, masne kose ispod šešira i neobičnim naočarima u svom stilu privlačio je poglede mase.

Naime, Dep je poslednjih nekoliko godina prolazio kroz težak životni period. Izgubio je bogatstvo vredno oko 650 miliona dolara, rastao se od supruge Amber Herd s kojom i dalje vodi sudske parnice, ostao je bez majke i pao u tešku depresiju.

Glumac je zbog toga često bio pod uticajem alkohola i opojnih narkotika. U jednom trenutku i sam je priznao da je dotakao dno.

Njegov izgled na crvenom tepihu išao je tome u prilog. Iako je pokušao da isfura stil lošeg momka, svi su primetili njegovo bledo i ispijeno lice kao i nekoliko kilograma manje.

dzoni dep
CRY-Thomas Floyd. / The Photo One / Profimedia 

"Šta mu se dogodilo?", "Izgleda jako loše", "Ni bleda senka nekadašnjeg zavodnika", "Totalno je propao", neki su od komentara na račun itgleda slavnog glumca.

Podetimo, glumac je nedavno dobio željenu presudu u brakorazvodnoj parnici protiv bivše supruge Amber.

Poznati par venčao se 2015. godine, a Amber je samo godinu nakon podnela zahtev za razvodom braka. Kao razlog tome navela je nepomirljive razlike, a zatim optužila glumca za nasilje.

Sudska saga trajala je mesecima, Dep i njegovi advokati negirali su sve optužbe bivše supruge i tvrdili da ona time želi da profitira.

Bivši supružnici uspeli su nekako da dođu do nagodbe od sedam miliona dolara za koju je Amber tvrdila da će donirati Američkoj uniji za građanske slobode i dečjoj bolnici u Los Anđelesu.

dzoni dep
CRY-Thomas Floyd. / The Photo One / Profimedia 

Dep trenutno pokušava da dođe do informacije da li je bivša supruga ispunila obećanje i donirala novac. Njegov advokat Endru Kaldekot tvrdi da je donacija proračunata i manipulativna laž kao i da je od samog početka to bio plan kojim bi uništila bivšeg supruga.