U biskope uskoro stiže dugoočekivani nastavak filma "Južni vetar", a Miloš Biković je istakao i da će se u „Ubrzanju“ pojaviti dve svetske zvezde, ali se njihova imena drže u tajnosti.

Glumac otkriva da će Petar Maraš u nastavku filma oduševiti publiki u bioskopskim salama.

- Glumac uvek mora da nađe nešto što je zajedničko za njega i junaka. Treba da se poistoveti sa njim da bi ga emotivno opravdao, ali ne i moralno. U tom smislu sam se trudio da u svakoj sceni nađem paralelu u životu i koristim svoju imaginaciju.

Nije mi bilo teško da ga razumem u ovom delu, jer je ovo jednostavna i jasna postavka njegovih želja i tendencije. U nastavku serije imaćemo dva velika holivudska glumca, ali o tome još uvek ništa nećemo otkrivati – kaže Biković za "Blic" i otkriva koje su mu scene bile najteže za snimanje.

milos bikovic
ATA Images 

-Postoje različite scene koje su za mene bile teške. Potrebna je velika koncentracija. Vožnja motorom kroz šumu ili kada sam morao da izvedem trik sa motorom ili kada sam celu noć snimao u jezeru, gde je voda bila hladna.

Postoje različite vrste poteškoća tokom snimanja filma ili serije - smatra glumac koji je objasnio kako funkcioniše korišćenje oružja na setu kod nas.

Pored glume Miloš se bavi i produkcijom.

- Nisam pokušavao da napustim posao glumca, više sam otišao u produkciju, što je nešto najsličnije biznisu, nego umetnosti i onda se opet vraćam odakle sam krenuo i osećam se najbolje – izjavljuje Biković koji je usput prokomentarisao brojne optužbe svojih bivših devojaka da se prema njima nije ponašao lepo.

milos bikovic
ATA Images 

- To je sve što moj posao nosi. Tu su i dobre i loše strane. Nekada u mesari dobijem bolje parče mesa ili svežiju kiflu, jer su me prepoznali. Dok se nekada dogodi da neko preko mene dobije malo pažnje.

Ne treba da sada od toga pravimo vest, fokus treba biti na kulturi i umetnosti. Privatnost ne mogu da sačuvam, ali mogu da ne koristim svoj život zarad dostizanja pažnje, već da kvalitetom i radom se izborim da budem u prvom planu. Ne treba od svog života napraviti rijaliti. Nisam se razočarao u ljubav – zaključuje Biković.

Miloš kaže da je Džoni Depu prijala poseta Srbiji.

- Na kraju svega on je ostao na žurki i sa ljudima komunicirao normalno, jer mu se to retko dešava. Ljudi su ga konačno pustili da diše. Čak su mi iz njegovog obezbeđenja rekli da dugo tako nije bio opušten - ističe Biković.

milos bikovic i dzoni dep
ATA Images/Antonio Ahel