Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je naš proslavljeni glumac Miloš Biković bio veoma manipulativan u vezi, a sve je počelo od njegove bivše devojke Arine Vološine koja je svoje iskustvo podelila na Instagramu.

Nakon toga, manekenka Barbara Tatalović odlučila je da prizna da je tokom veze sa popularnim glumcem bila "žrtva narcisa i psihičkog maltretiranja".

barbara tatalovic
Instagram 

Manekenka je potom istakla da su loši temelji pomenute veze, uticali na to da nadalje gradi odnose bez poverenja. Ipak, čini se da to zapravo nije bilo tako teško.

Iako su Miloš Biković i Barbara Tatalović raskinuli vezu krajem 2019. godine, manekenka je vrlo brzo uplovila u vezu sa sportistom Igorom Davidovićem.

Oboje su veoma aktivni na društvenim mrežama, pa tako često možemo videti kako izgledaju njihovi zajednički trenuci. Ono što je mnogima zapalo za oko, jeste način na koji Barbara komentariše fotografije svog dečka.

- Kako si mi zgodan, lep i pametan - napisala je manekenka ispod Igorove fotografije, a on je odgovorio:

- Hvala tetka, puno pozdrava - glasio je odgovor kojim je Igor nasmejao mnoge korisnike.

milos bikovic i barbara tatalovic
ATA Images/Antonio Ahel 

Podsetimo, Babara, koja je inače iz Valjeva, jednom prilikom je istakla da joj jako smeta kada je nazivaju "bivšom devojkom Miloša Bikovića".

- Molim medije da prestanu da pišu o meni u kontekstu bivše devojke Miloša Bikovića. Uopšte mi to ne imponuje. Štaviše, užasava me i degradira. Ja sam Barbara Tatalović, glavom i bradom, imam jaku porodicu koja stoji iza mene i to je moj identitet - poručila je Barbara, kojoj je Biković nedavno poslao jasnu poruku.

Kako izgleda Barbarin novi dečko, pogledajte u galeriji u nastavku:

Print Screen/Instagram Barbara Tatalović sa dečkom