Konačno je na malim ekranima serija "Pevačica" u kojoj je Milica Pavlović debitovala u glavnoj ulozi. Mlada zvezda je u spotu za pesmu "Dabogda propao" koja će inače biti glavna numera serije "Pevačica" pokazala i novu mističnu tetovažu.

U sinoćnoj emisiji Ami G šou Milica je pored izazova da skine korset, govorila i kako je sve dovelo do toga da se ona pokaže u glumačkom svetlu.

U momentu kada je krenuo ovaj odvratni virus, ja sam od reditelja dobila poziv za kasting za seriju. Tada sam imala dosta slobodnog vremena, pa sam rado prihvatila. Dobila sam jedno parče scenarija i odmah sam to pokušala da izvedem. Mesec i po dana je trajao sam kasting. Na kraju su mi poslali scenario i ugovor, a ja sam počela sa čitanjem i u jednom dahu sam ga pročitala. Nisam ni shvatila da sam dobila glavnu ulogu, ulogu Ivane. Tek tada sam osetila pritisak kada su mi rekli – razmisli da li ćeš da prihvatiš, jer sam znala ko će sve od naših glumaca igrati u seriji – rekla je Milica, a potom otkrila kako se snašla pri prvom poljupcem sa glumcem Milošem Timotijevićem, a njena reakcija na intimne scene je već postala hit na mrežama.

milica pavlovic se ljubi sa timotijevicem u seriji pevacica
pritnscreen/instagram 

Nigde u scenariju nije pisalo da će biti poljupca. Verovatno jer su ukapirali da sam strašno sramežljiva. I tako su oni upali u scenu, opustili me, uglavnom je to bilo u jutarnjim časovima kada se meni spavalo, i onda budu te prisne scene, onda mi samo priđe, ja nemam kud i to je to.

Ni naš prvi poljubac u seriji nisam očekivala. U scenariju je pisalo – prisan zagrljaj – rekla je postiđena Milica, a potom otkrila da je imala još ponuda kada je gluma u pitanju i to od Miloša Bikovića.

milica pavlovic u seriji pevacica
printscreen/instagram 

Da, bilo mi je ponuđeno više uloga. Nisam ih prihvatila ne jer nisu bile dobre, nego mi nisu bile u tom momentu dovoljan izazov. Za film “Hotel Beograd” me je zvao Miloš Biković i ponudio mi jednu malu, slatku, simpatičnu ulogu, gde bih ja trebalo da budem dobra “riba”. Iako me je pozvao lično Biković, koji ima fantastične rezultate, koji je jedan od naših najvećih glumaca, nekako mi to nije bio izazov. Baš sam tad pričala sa prijateljima, veći izazov bi mi bio da ne progovorim ništa nego da na primer vidim Bikovića, budem čistačica, obrišem mu cipele, nego da budem dobra “riba”– rekla je Pavlovićeva.