U OVOM IZDANJU JE NISMO VIĐALI: Samo Milica Pavlović može da šeta ulicom sa PEŠKIROM NA GLAVI i opet izgleda poput DIVE

Milica Pavlović iznenadila je prolaznike kada se pojavila na ulici sa peškirom na glavi. Šetala je i telefonirala, a mnogi su mišljenja i da u ovom izdanju izgleda odlično.

ATA Images/Antonio Ahel 

Milica Pavlović pre nekoliko meseci delila je autograme ogrnuta samo peškirom, a sada se odlučila za nešto blaže izdanje.

Doduše, autograme nije delila, ali je i te kako bila zauzeta telefoniranjem.

Nasmejana, izašla je iz zgrade u kojoj živi, i nonšalantno prošetala sa peškirom na glavi na iznenađenje prolaznika. Međutim, u pitanju je to što je mlada pevačica do guše u obavezama te kao iskusni "multitasker" gleda da što više toga postigne za kraće vreme.

Da ne bi gubila previše vremena oko pripremanja za brojne poslovne obaveze koje su je čekale tog dana, Pavlovićeva je sama oprala kosu i sa peškirom na glavi skoknula do frizera koji je, srećom, nedaleko od nje. 

milica pavlovic sa peskirom na glavi
Kurir/ Damir Dervišagić 

Ona nije gubila vreme dok je čekala svoj red za friziranje, tako da je u krajnje ležernom izdanju sedela i sve vreme obavljala poslovne razgovore preko mobilnog telefona, što je snimio fotograf Kurira, da bi je u jednom trenutku pozvao frizer da uđe da je isfenira.

milica pavlovic na ulici sa peskirom na glavi
Kurir/ Damir Dervišagić 

Pevačica se nakon toga sa njim srdačno pozdravila i ušla u salon, a prolaznici su komentarisali da samo Milica može da izađe na ulicu sa peškirom na glavi i opet izgleda kao diva.

Podsetimo, nedavno je krenulo prikazivanje dugonajavljivane serija "Pevačica" u kojoj Milica ima jednu odglavnih uloga.

Prva epizoda već je pobrala brojne komplimente, ali su Milicu ipak postidele neke scene u kojima se ljubi sa glumcem Milošem Timotijevićem, a njena reakcija postala je hit na mrežama koje, ukoliko ste propustili, možete pogledati u galeriji ispod:

printscreen/instagram Reakcija Milice Pavlović na poljubac sa Milošem Timotijevićem u seriji "Pevačica"

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1