Obzirom da danas Milica Pavlović slavi divan dan, pevačica je odlučila da svoje pratioce iznenadi fotografijom na kojoj je poput svetskih zvezda.

Milica je pozirala u vrlo atraktivnom izdanju na vrtoglavo visokim štiklama i uskom kombinezonu, a ono čime je sve iznenadila je dosta kraća crna kosa od njene prirodne.

Milica Pavlović je zaintrigirala sve opisom fotografije "Kučka se vratila". A nikada nećeš moći da pogodiš koju želju je zamislila u ponoć. Srećan mi rođendan", napisala je Milica i pohvalila se novom transformacijom izgleda.

Kombinezon sa ukrštenim pertlanjem i rukavice su nešto u čemu do sada nismo videli Milicu, a ona se za ovako efektnu promenu odlučila specijalno za svoj rođendan. 

Vrlo brzo su usledile čestitke mnogobrojnih fanova, ali i javnih ličnosti. Prvi među njima bio je košarkaš Tadija Dragićević, koji je napisao:

"Srećan rođendaan Miliceee legendicee!! Da puca sve", poželeo je košarkaš Milici.

I pored mnogo poslovnih obaveza, Milica je pronazalila vremena i za pripremu svog jubilarnog 30. rođendan, ali i za posetu mališa u Svratištu za decu kojima je donirala poklone i provela nekoliko sati sa njima.

printscreen/instagram, Instagram Milica Pavlović basic kombinacija