Koliko je Milici Pavlović peškir jedan od omiljenih odevnih komada govore i razne prilike u kojima se upravo u njemu zadesila.

Pre nekoliko meseci je ogrnuta samo peškirom delila autograme, a zatim je juče izletela iz frizerskog salona sa peškirom na glavi i nastavila da obavlja druge obaveze koje nisu mogle da čekaju.

Naime, Milica Pavlović je tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou", skinula korset koji je nosila, pa u programu uživo završila opet ogrnuta samo peškirom.

Da joj to nije predstavljalo nikakav problem, govori i to da je izazov prihvatila bez pogovora, iako se pri skidanju zabrinula da li će se videti nešto što ne treba.

- Nisam kukavica! Ne mogu da verujem da ovo radim. Jeste sigurni da negde iza nema kamera? Ništa se ne vidi? - rekla je pevačica dok je skidala garderobu i nakit.

printscreen/youtube milica pavlović ogrnuta peškirom

Pavlovićeva se zatim ogrnula samo peškirom, pa bez problema nastavila da gostuje u emisiji i svojom hrabrošću iznenadila mnoge.

Da li ju je nova glumačka uloga oslobodila ili je Milica oduvek bila spremna na sve kao prava šoubiz zvezda, ostaje nam da vidimo u dugo najavljivanoj seriji "Pevačica" u kojoj Milica ima jednu od glavnih uloga.