Lepa glumica Brankica Sebastijanović nikada nije volela da eksponira svoj privatni život, te se i o izborima njenih partnera nije znalo ništa.

Poznata je jedino bila njena veza sa našim proslavljenim glumcem Milošem Bikovićem, sa kojim se zabavljala dok je još bila na fakultetu.

Inače, tada je glumica dospela u žižu javnosti nakon što je progovorila o seksualnom odnosu sa svojim tadašnjim partnerom. Bili su skladan par, i u vezi četiri godine. Jednom prilikom glumica je izjavila da pre braka neće imati odnose, a pošto su svi o tome pričali, prokometarisala je:

- Mislim da je baš ružno šaliti se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše - rekla je tada Brankica.

brankica sebastijanovic
pritnscreen/instagram 

Međutim, sada je lepa Brankica zagolicala interesovanje pratilaca nakon što su na njenom Instagram profilu osvanule fotografije sa zgodnim umetnikom u čijem je čvrstom zagrljaju.

Naime, dečko Brankice Sebastijanović sudeći po tome koliko su prisni, može biti umetnik Dušan Matejić sa kojim su nastale pomenute prisne fotografije. Njih dvoje su zagrljeni pozirali pred objektivom fotoaparata, a glumicu do sada nismo imali prilike da vidimo u takvom izdanju.

Ono što je dodatno podgrejalo priče da je upravo on njen novi izabranik je i fotograifja na kojoj joj nešto nežno šapuće, zbog čega su mnogi bili gotovo sigurni da između njih ima nešto više od prijateljstva. 

Sa druge strane, vrlo je lako pomisliti i da su fotografije nastale za potrebe nekog umetničkog projekta ili slično, te da su samo saradnici i prijatelji, te ostaje samo da vidimo da li u ininuacijama ima i istine ili ne, s obzirom da se Brankica za sada nije oglašavala.