Popularni glumac Goran Bogdan poznat je kao neko ko drži svoj privatni život dalje od očiju javnosti. Međutim, dobro je poznato da njegovo srce već dve ipo godine pripada lepoj Jovani Stojiljković koju je publika mogla da upozna u brojnim filmskim ostvarenjima, iako se trenutno najviše priča o njenoj ulozi u "Južnom vetru".

Na premijeri "Ubrzanja" pojavila se ruku pod ruku sa kolegom Milošem Bikovićem i oduševila prisutne sjajnim modnim odabirom, a mnogi su komentarisali da lepa glumica nikad nije bolje izgledala. Jovanin život podjednako je tajnovit, te se retko pojavljuje u javnosti osim kada za to ima povod, a o njenim vezama malo toga se zna.

jovana stojiljkovic i milos bikovic
ATA Images 

Ipak, vezu sa 12 godina starijim Zagrepčaninom obelodanila je 2019. godine, a je sve istina potvrđeno je i kada je Goran iznenadio lepu glumicu velikim buketom cveća nakon premijere "Nečiste krvi" u Narodnom pozorištu. Zanimljivo je da je ovaj par zajedno pojavio u seriji "Jutro će promeniti sve", ali i u "Senkama nad Balkanom", premda nisu imali zajedničke scene.

jovana stojiljkovic
ATA Images 

Odnedavno su počeli i da žive zajedno u Beogradu, a glumac se često šalio da ima tri doma u tri grada.

- Srećan sam što imam tri doma. Smatram Beograd svojim domom i stvarno mi je predivno, dugo sam ovde i volim ovaj grad i Beogađane. Srećan sam što imam i Široki, Zagreb i Beograd kao svoj dom. Imam krevet svuda i to mi je prelepo. Nekad mi je teško i fali mi to usidrenje, ali i kad se usidrimim imam osećaj da me tera put dalje. To je i prokletstvo i blagoslov. Najnapornije od svega mi je pakovanje, sve držim u gepeku u kolima i onda samo uzmem šta mi treba - govorio je.

Nedavno se šuškalo i da je glumac konačno Jovanu upoznao sa roditeljima, a da je susret prošao odlično. Milka i Šimun navodno su lepo prihvatlili 10 godina mlađu izabranicu svoga sina, a nisu preskočili da ih upitaju kada će svoju vezu popeti na viši stadijum.

Goran je ranije isticao da mu majka i otac često dosađuju na tu temu jer bi voleli da dobiju unuke, ali da ga ni na šta ne teraju, samo su radoznali.

- Ko mene može naterati da se ženim, nismo mi takva familija. Niko me inače ne može naterati ni na šta, ali oni svakako to žele. Pitaju me sine kad ćeš se smiriti, ali ja ne odgovaram na to. Imam te želje, takve romantične, ali videćemo. Daj bože zdravlja prvo - kazao je glumac.

jovana stojiljkovic goran bogdan
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Ipak, iako je danas u srećnom odnosu sa poznatim glumcem mnogi su zaboravila da se Jovana ranije zabavljala sa jednim od naših najpoznatijih sportista - košarkašem Bogdanom Bogdanovićem.

jovana stojiljkovic bogdan bogdanovic
pritnscreen/instagram 

Upoznali su se 2017. godine na svadbi Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, a u vezi su bili šest meseci, da bi raskinuli krajem 2017. godine. Prema informacijama koje su dospele u medije, veza Jovane i Bogdana doživela je krah jer nisu mogli da održe ljubav na daljinu.Bogdan je zbog karijere u NBA otputovao u SAD, Jovana je ostala u Srbiji, gde je ostvarila nekoliko zapaženih uloga, pogotovo u seriji "Senke nad Balkanom" i filmu "Južni vetar" gde je imala vrele scene sa Milošem Bikovićem.

jovana stojiljkovic
ATA Images 

- U početku su verovali da će im veza na daljinu uspeti, ali su brzo uvideli da tako nešto nije moguće. Prijatelji su Jovanu nagovarali da se preseli u Ameriku, a i sam Bogdan joj je tako nešto predlagao. Ipak, ona nije bila spremna da se odvoji od porodice, kao ni da okrene leđa karijeri koju je počela uspešno da gradi. Tada su uvideli da će im biti teško da održavaju vezu na daljinu, pa su na Bogdanov predlog raskinuli. Njihovom rastanku nisu prethodile svađe i teške reči, jednostavno su se dogovorili da je najbolje da prekinu vezu koja ne funkcioniše - rekao je svojevremeno izvor blizak glumici.

Danas Jovana uživa u vezi sa Goranom, a mnogi komentarišu i da je ona jedina koja je uspela da ga "smiri" s obzirom da je pre bio poznat po romansama sa brojnim koleginicama, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram, printscreeen/instagram Jovana Stojiljković i Goran Bogdan