Hrvatski glumac Goran Bogdan pojavio se na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala gde je izazvao veliku pažnju fotografa, a od fanova su ga dočekale velike ovacije.

Goran je samouvereno prošetao u ležernom izdanju odeven u klasičnu belu košulju i tamne pantalone, a pojavio se sam bez pratnje. Markantnog glumca obožavateljke smatraju jednim od najzgodnijih u regionu, a na profilu na Instagramu gde ga trenutno prati više od 40 hiljada ljudi, često ga obasipaju komplimentima.

screenshoot/instagram Goran Bogdan na Sarajevo Film Festivalu

Povod njegova dolaska bila je projekcija filma "Žene plaču" redateljki Mine Mileve i Vesele Kazakove u Narodnom pozorištu, a koji je na nedavno održanom Filmskom festivalu u Kanu doživeo svetsku premijeru, a u Sarajevu je uvršten u takmičarski deo programa.

bono voks na sarajevo film festivalu
WANTED!/Vanja Ratković 

Podsetimo, ovogodišnji Sarajevo Film Festival nikako nije hteo propustiti ni svetski muzičar Bono Voks koji nije skrivao oduševljenje što je opet posetio Sarajevo.

„Čini se da je prošlo dugo vremena, koliko nisam bio u Sarajevu. Drago mi je da sam ponovo ovde. Prošle godine sam hteo doći, ali očigledno da to nije bilo moguće“, rekao je on na specijalno organizovanom Crvenom tepihu gde se pojavio.

27. Sarajevo Film Festival održava se do 20. avgusta 2021.